Foto: Schaars geklede Heleen van Royen loopt rondje over warm strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke schrijfster Heleen van Royen heeft weer een heerlijke foto geplaatst. Ditmaal in verleidelijke strandkleding. 

Heleen van Royen doet rondje op strand

De knappe schrijfster is de afgelopen weken flink aan het werk aan zichzelf. En dat betekent dat Heleen flink aan het trainen is geslagen om ervoor te zorgen dat haar lichaam sterker en strakker wordt. En dat weet ze tot nu toe best wel goed voor elkaar te krijgen. Kijk bijvoorbeeld maar naar de foto hieronder. Heleen was bezig met een rondje rennen over het strand en daar moest natuurlijk even een update van naar haar volgers. Die hebben haar het hele proces gesteund en willen graag weten hoe het met de knappe schrijfster gaat. Heleen weet met haar foto flink wat reacties te trekken. Iedereen is het er wel over eens dat dit heel knap is van de schrijfster en dat ze trots mag zijn op de prestaties die ze bereikt. En natuurlijk vinden ze ook, terecht trouwens, dat Heleen we weer fantastisch uit ziet. Want in deze zwemkleding kan je ook niet anders dan Heleen een prachtige vrouw vinden.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat trots haar nieuwe lijf zien op warm strand

Heleen van Royen weet een rondje rennen verleidelijk te maken

Gehuld in niets meer dan een verleidelijk zwempakje, gaat Heleen er helemaal voor. De knappe schrijfster besluit om tijdens haar vakantie in Portugal ook vooral lekker door te gaan met haar oefeningen. Dat betekent een heerlijk stukje rennen over het strand. Maar Heleen doet dat wel in een outfit die er zeker voor zorgt dat ze flink de aandacht zal krijgen. Want als Heleen in deze outfit langs je rent, dan moet je simpelweg wel omkijken. Je kan deze dame niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Heleen weet ook precies wat ze doet met haar foto en video’s, maar vindt het juist leuk om zichzelf een beetje verleidelijk op te stellen. Op social media heeft de schrijfster zichzelf helemaal gevonden en ze maakt tegenwoordig graag foto’s en video’s voor haar vele volgers. En die foto’s en video’s hebben vaak een zeer verleidelijk randje.

Heleen van Royen heeft een verleidelijk lichaam dankzij trainen

Al dat trainen werpt wel zijn vruchten af. Heleen was altijd al wel een knappe vrouw om te zien, maar het trainen heeft ervoor gezorgd dat ze net wat strakker eruit ziet. En dat kan je merken ook, als je de laatste foto’s en video’s van de prachtige dame bekijkt. Heleen draagt gelukkig ook veel outfits waar haar lichaam goed in uit komt en daardoor heb je altijd perfect zicht op haar mooie vormen. Heleen van Royen is alles behalve verlegen en is ontzettend trots op haar lichaam. Dus wil ze die graag delen met haar volgers, om te laten zien hoeveel vooruitgang ze heeft geboekt na al dat trainen. En haar volgers sluiten zich daar volledig bij aan. Die overladen Heleen met complimentjes. Het strak gevormde lichaam van Heleen van Royen is, nu nog meer dan ooit, een cadeautje om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!