Foto: Schaars geklede Doutzen Kroes wordt van afstandje begluurd door man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Doutzen Kroes wordt op een afstandje begluurd, terwijl ze langzaam richting de zee loopt in haar strakke badkleding. 

Doutzen Kroes weet volgers flink te verleiden in badpak

Met haar nieuwste zwemkleding weet Doutzen Kroes haar volgers wel erg goed te verleiden. De knappe blondine heeft een dagje strand gepland met haar gezinnetje. Maar haar eigen man maakt tussendoor even wat spannende foto’s van de blondine. En dat ziet er natuurlijk weer bijzonder goed uit. Het knappe model heeft een bijzonder goed setje zwemkleding aangetrokken. In haar setje laat Doutzen haar lichaam echt op een heel verleidelijke manier zien. Geen wonder dat dit even vastgelegd moest worden. De kadetjes van Doutzen liggen er op de foto echt ontzettend mooi bij. Het aantrekkelijke model laat zich met dit plaatje weer van haar beste kant zien.

Lees ook: Video: Half ontklede Doutzen Kroes speelt met de tuinslang

Doutzen Kroes heeft nog altijd prachtig lichaam

Het is alweer even geleden dat het topmodel echt vol aan het werk was, maar ze is er al die jaren niet minder knap op geworden. Hoewel ze niet meer wekelijks op de voorkant van een magazine staat, kan je nog steeds enorm genieten van Doutzen. Daar zorgen zij en haar man wel voor. Het stel plaatst namelijk genoeg foto’s nog online. En die foto’s laten het nog altijd prachtige lichaam van Doutzen Kroes op een bijzondere manier zien. De verleidelijke blondine is nog niks van haar vroegere aantrekkingskracht verloren. Met haar heerlijke lichaam weet ze haar fans nog altijd elke dag te verleiden.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes laat eindelijk weer haar fabelachtige modellenlijf zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Doutzen Kroes laat heerlijke vormen zien

Als je een korte blik werpt op het lichaam van het heerlijke model dan vallen gelijk haar ongelooflijk goede vormen op. De knappe blondine is er door de jaren heen alleen maar mooier uit gaan zien en dat merk je wel als je de plaatjes van dit verleidelijke model bekijkt. Haar troeven, die bijna uit het topje van haar zwemkleding knallen, zijn werkelijk prachtig om te zien. Haar strakke lichaam is nog altijd perfect. En ook haar verleidelijke blik is er in al die tijd niet minder op geworden. En natuurlijk is er dan nog de aantrekkingskracht van haar ronde kadetjes, die je in de eerste foto echt perfect kon zien. Doutzen Kroes weet met haar prachtige lijf dus nog steeds te verleiden.

De zomerkiekjes van Doutzen kroes

Doutzen en haar gezinnetje genieten momenteel heerlijk van de zomer. Dat betekent dat je de komende tijd nog wel meer spannende kiekjes mag verwachten van de heerlijke blondine. En dat is natuurlijk erg fijn voor haar fans. Die lopen namelijk alweer vol verwachting te wachten op een nieuw plaatje van de heerlijke blondine. Doutzen geeft tegenwoordig weer wat meer van zichzelf weg. Er is dus een grote kans dat er wel meer mooie foto’s weer aankomen de komende tijd. En dat is een prachtig vooruitzicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?