Foto: Schaars geklede Doutzen Kroes wordt van afstandje begluurd door man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Doutzen Kroes wordt op een afstandje begluurd, terwijl ze langzaam richting de zee loopt in haar strakke . 

Doutzen Kroes weet volgers flink te verleiden in badpak

Met haar nieuwste zwemkleding weet Doutzen Kroes haar volgers wel erg goed te verleiden. De knappe blondine heeft een dagje strand gepland met haar gezinnetje. Maar haar eigen man maakt tussendoor even wat spannende foto’s van de blondine. En dat ziet er natuurlijk weer bijzonder goed uit. Het knappe model heeft een bijzonder goed setje zwemkleding aangetrokken. In haar setje laat Doutzen haar echt op een heel verleidelijke manier zien. Geen wonder dat dit even vastgelegd moest worden. De kadetjes van Doutzen liggen er op de foto echt ontzettend mooi bij. Het aantrekkelijke model laat zich met dit plaatje weer van haar beste kant zien.

Lees ook: Video: Half ontklede Doutzen Kroes speelt met de tuinslang

Doutzen Kroes heeft nog altijd prachtig

Het is alweer even geleden dat het topmodel echt vol aan het werk was, maar ze is er al die jaren niet minder knap op geworden. Hoewel ze niet meer wekelijks op de voorkant van een magazine staat, kan je nog steeds enorm genieten van Doutzen. Daar zorgen zij en haar man wel voor. Het stel plaatst namelijk genoeg foto’s nog online. En die foto’s laten het nog altijd prachtige van Doutzen Kroes op een bijzondere manier zien. De verleidelijke blondine is nog niks van haar vroegere aantrekkingskracht verloren. Met haar heerlijke weet ze haar fans nog altijd elke dag te verleiden.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes laat eindelijk weer haar fabelachtige modellenlijf zien
Doutzen Kroes laat heerlijke vormen zien

Als je een korte blik werpt op het van het heerlijke model dan vallen gelijk haar ongelooflijk goede vormen op. De knappe blondine is er door de jaren heen alleen maar mooier uit gaan zien en dat merk je wel als je de plaatjes van dit verleidelijke model bekijkt. Haar troeven, die bijna uit het topje van haar zwemkleding knallen, zijn werkelijk prachtig om te zien. Haar strakke is nog altijd perfect. En ook haar verleidelijke blik is er in al die tijd niet minder op geworden. En natuurlijk is er dan nog de aantrekkingskracht van haar ronde kadetjes, die je in de eerste foto echt perfect kon zien. Doutzen Kroes weet met haar prachtige lijf dus nog steeds te verleiden.

De zomerkiekjes van Doutzen kroes

Doutzen en haar gezinnetje genieten momenteel heerlijk van de zomer. Dat betekent dat je de komende tijd nog wel meer spannende kiekjes mag verwachten van de heerlijke blondine. En dat is natuurlijk erg fijn voor haar fans. Die lopen namelijk alweer vol verwachting te wachten op een nieuw plaatje van de heerlijke blondine. Doutzen geeft tegenwoordig weer wat meer van zichzelf weg. Er is dus een grote kans dat er wel meer mooie foto’s weer aankomen de komende tijd. En dat is een prachtig vooruitzicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!