Foto: Schaars geklede Anouk Hoogendijk laat haar lijf zien tijdens zonnige vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Anouk Hoogendijk heeft even een heerlijk moment voor zichzelf genomen. En natuurlijk laat ze tijdens haar vakantie haar heerlijke lijf zien. 

Anouk Hoogendijk weet heerlijke foto van zichzelf te maken

De aantrekkelijke blondine is bezig met het houden van een heerlijke vakantie. Maar natuurlijk kan ze niet de hele dag in haar warme kleren onder de hete zon lopen. Dat wordt simpelweg veels te warm. En dus moet Anouk zich verkleden. Ze trekt tijdens haar vakantie dan ook veel kleinere en dunnere pakjes aan. Maar ook verleidelijke badkleding behoort tot de zomerse garderobe van de voormalig voetbalster. Anouk Hoogendijk weet met haar foto’s wel een hoop los te maken bij haar volgers. Die krijgen het namelijk juist warmer van de heerlijke kiekjes van deze knappe blondine.

Lees ook: Foto: Anouk Hoogendijk verleidt haar man met luchtig pakje tijdens intieme avond

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk laat in roze stofje veel van zichzelf zien

De aantrekkelijke blondine weet met haar foto veel van zichzelf prijs te geven. Ze neemt even een wandeling door een beekje en zoekt daarmee heerlijk de verkoeling op. Anouk draagt natuurlijk een van haar meest verleidelijke badpakjes tijdens deze wandeling. En terwijl ze dat doet kan je praktisch alles op het geweldige lichaam van de prachtige blondine zien. Haar fantastische vormen komen pas echt mooi uit in kleding als deze. Alle aantrekkelijke vormen van het lichaam van Anouk Hoogendijk, die normaal verscholen blijven achter dikke lagen stof, komen nu in het zicht te liggen. En daar wordt de gemiddelde volger van de oud-voetbalster natuurlijk zeer gelukkig van.

Lees ook: Foto: Strandmeisje Anouk Hoogendijk pakt zonnestralen in badkleding

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk zorgt ervoor dat ze altijd in vorm blijft, zelfs op vakantie

Voordat de knappe voormalig voetbalster op vakantie ging, moest ze natuurlijk nog wel even een klein bezoekje brengen aan de sportschool. De prachtige blondine is misschien wel al even klaar met de topsport, maar dat betekent nog niet dat ze zich helemaal wil laten verslonzen. Anouk is vaak te spotten in de sportschool in een heerlijk strak sportpakje met een paar gewichten in haar nek waar je bang van wordt. Anouk maakt geen grappen als het om sporten gaat en pakt het serieus aan. De knappe blondine is daarom ook een van de mest gespierde vrouwen van Nederland. Maar maak je geen zorgen. Ondanks al die spiermassa, is Anouk nog steeds een ontzettend knappe vrouw.

Anouk Hoogendijk gaat er lekker tussenuit

De knappe blondine is de komende tijd dus eventjes lekker op vakantie. En dat betekent dat je waarschijnlijk wat minder van haar zal horen. Maar dat is niet erg, want als Anouk een foto plaatst, dan is het gelijk een goede. Kijk maar naar het plaatje in haar roe zwemkleding. Anouk weet met haar mooie plaatjes haar volgers in ieder geval flink te vermaken. En dat is alles wat zij van haar verlangen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.