Foto: Schaars geklede Anouk Hoogendijk laat haar lijf zien tijdens zonnige vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Anouk Hoogendijk heeft even een heerlijk moment voor zichzelf genomen. En natuurlijk laat ze tijdens haar vakantie haar heerlijke lijf zien. 

Anouk Hoogendijk weet heerlijke foto van zichzelf te maken

De aantrekkelijke blondine is bezig met het houden van een heerlijke vakantie. Maar natuurlijk kan ze niet de hele dag in haar warme kleren onder de hete zon lopen. Dat wordt simpelweg veel te warm. En dus moet Anouk zich verkleden. Ze trekt tijdens haar vakantie dan ook veel kleinere en dunnere pakjes aan. Maar ook verleidelijke badkleding behoort tot de zomerse garderobe van de voormalig voetbalster. Anouk Hoogendijk weet met haar foto’s wel een hoop los te maken bij haar volgers. Die krijgen het namelijk juist warmer van de heerlijke kiekjes van deze knappe blondine.

Anouk Hoogendijk laat in roze stofje veel van zichzelf zien

De aantrekkelijke blondine weet met haar foto veel van zichzelf prijs te geven. Ze neemt even een wandeling door een beekje en zoekt daarmee heerlijk de verkoeling op. Anouk draagt natuurlijk een van haar meest verleidelijke badpakjes tijdens deze wandeling. En terwijl ze dat doet kan je praktisch alles op het geweldige van de prachtige blondine zien. Haar fantastische vormen komen pas echt mooi uit in kleding als deze. Alle aantrekkelijke vormen van het van Anouk Hoogendijk, die normaal verscholen blijven achter dikke lagen stof, komen nu in het zicht te liggen. En daar wordt de gemiddelde volger van de oud-voetbalster natuurlijk zeer gelukkig van.

Anouk Hoogendijk zorgt ervoor dat ze altijd in vorm blijft, zelfs op vakantie

Voordat de knappe voormalig voetbalster op vakantie ging, moest ze natuurlijk nog wel even een klein bezoekje brengen aan de sportschool. De prachtige blondine is misschien wel al even klaar met de topsport, maar dat betekent nog niet dat ze zich helemaal wil laten verslonzen. Anouk is vaak te spotten in de sportschool in een heerlijk strak sportpakje met een paar gewichten in haar nek waar je bang van wordt. Anouk maakt geen grappen als het om sporten gaat en pakt het serieus aan. De knappe blondine is daarom ook een van de mest gespierde vrouwen van Nederland. Maar maak je geen zorgen. Ondanks al die spiermassa, is Anouk nog steeds een ontzettend knappe vrouw.

Anouk Hoogendijk gaat er lekker tussenuit

De knappe blondine is de komende tijd dus eventjes lekker op vakantie. En dat betekent dat je waarschijnlijk wat minder van haar zal horen. Maar dat is niet erg, want als Anouk een foto plaatst, dan is het gelijk een goede. Kijk maar naar het plaatje in haar roe zwemkleding. Anouk weet met haar mooie plaatjes haar volgers in ieder geval flink te vermaken. En dat is alles wat zij van haar verlangen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!