Foto: Sarah van Soelen showt de inhoud van haar goedgevulde badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Sarah van Soelen heeft een heerlijk nieuwe foto gemaakt waarbij ze de inhoud van haar badpak even goed laat zien!

Het goedgevulde badpak van Sarah van Soelen

Als influencers ergens goed in zijn, dan is het wel het maken van aantrekkelijke foto’s van hun . Dat merk je ook wel als je kijkt naar de nieuwe plaatjes van Sarah van Soelen. De verleidelijke blondine is namelijk ongelooflijk goed in het maken van foto’s waar haar aantrekkelijke en goedgevormde er beter op uit komt te zien. En nu heeft ze een aantal artistieke foto’s in zwart-wit gemaakt van haar eigen , terwijl ze een verleidelijk badpakje draagt. En dat is natuurlijk een feest voor het oog. Sarah weet met haar verlokkelijke kiekjes haar volgers ook flink te laten watertanden. Je ziet niet vaak dat mensen zo ongelooflijk verknocht zijn aan een bepaalde influencer. Maar de fans van Sarah lijken eindeloos naar de foto’s van de brunette te kunnen staren.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen laat haar achterkant zien in strakke jeans
Sarah van Soelen verbergt zich achter grote hoed

De prachtige brunette heeft een heerlijk pakje aan. Je kan goed zien hoe haar troeven en de rest van haar prachtig gevormde echt heel duidelijk uitgetekend zijn in het strakke pakje. Maar misschien was deze outfit toch iets te verleidelijk voor Sarah, die haar gezicht ook verbergt achter een grote hoed. Zo kunnen mensen haar verleidelijke blik helemaal niet zien. Maar het geeft tegelijkertijd natuurlijk ook wel iets mysterieus. En dat is dan wel weer heel spannend. Het maakt de foto nog net even wat leuker dan deze al was. Met haar spannende foto weet Sarah haar volgers in haar greep te houden. En die laat ze voorlopig ook niet meer los.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen gunt haar ‘vriendinnen’ veel lucht dankzij laag topje
Sarah van Soelen verleidt volgers met een wel heel klein jurkje

Er lijkt een duidelijk thema te zitten in de outfits van Sarah van Soelen en dat is namelijk dat het allemaal klein moet zijn. De zeer verleidelijke dame weet met haar minuscule pakjes wel het een en ander los te maken bij haar volgers en wil dat voorlopig ook gewoon blijven doen. Dankzij het korte jurkje kan je veel meer zien van Sarah van Soelen dan je in eerste instantie zou denken. Haar lange benen komen bijvoorbeeld heerlijk in beeld. En het bovenstuk van het jurkje houdt haar erg mooi en strak bij elkaar.

Sarah van Soelen weet elk kledingstuk er mooi uit te laten zien

De zeer verleidelijke brunette heeft een zeer grote hoeveelheid kleding die ze maar al te graag deelt met haar volgers. En die kleding weet ze allemaal op een zeer verleidelijke manier te dragen. De knappe brunette kan ook daadwerkelijk een hoop kleding erg goed hebben. Sarah van Soelen staat echt alles goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!