Foto: Roxeanne Hazes laat haar vriendinnen bijna uit haar topje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke zangeres Roxeanne Hazes heeft een heerlijk dagje doorgebracht in een piepklein setje. En dat was flink genieten. 

Met haar flinke vormen verbaast Roxeanne Hazes al haar volgers

De prachtige zangeres weet met haar flinke vormen haar volgers weer achterover te blazen van verbazing. Die kijken stomverbaasd naar de heerlijke foto’s van de zangeres. De volgers van Roxeanne wisten wel dat de knappe dame er goed uit zag, maar dat ze er zo bijzonder uit kon zien komt nog steeds een beetje als een verassing. In haar strakke setje weet de knappe zangeres weer een goede indruk te maken. Dat kan eigenlijk ook niet anders. Haar pakje verhult praktisch niets, dus je hebt perfect zicht op het hele lichaam van de aantrekkelijke zangeres. Zelf vindt ze het niet erg om zo verleidelijk op de foto te gaan. Roxeanne is er inmiddels wel aan gewend om dit soort heerlijke kiekjes te maken.

Lees ook: Foto: Roxeanne Hazes geeft haar voorzijde weinig ruimte in knellend topje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

De vriendinnen van Roxeanne Hazes vallen bijna uit haar topje

Het is niet overdreven om te zeggen dat de grote vriendinnen van Roxeanne Hazes bijna uit haar topje vallen. De grote vormen van de prachtige zangeres zijn maar moeilijk onder bedwang te houden. Die hebben een beetje een eigen willetje en doen waar ze zelf zin in hebben. En dat kan je goed merken aan de knappe zangeres haar foto’s. Roxeanne moet op haar kiekjes altijd flink moeite doen om haar prachtige lichaamsdelen binnen boord te houden. Voor je het weet heb je weer en foto rondslingeren die niet helemaal de bedoeling was.

Lees ook: Roxeanne Hazes gooit haar enorme troeven in de strijd in nieuwe video

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes laat wilde kant zien tijdens optreden

Het is inmiddels wel bekend dat Roxeanne Hazes een ontzettend wilde kant heeft. De knappe dame kan ongelooflijk spannende outfits aantrekken, zowel tijdens haar optredens als in het dagelijks leven. En die prachtige outfits moeten dan natuurlijk wel even op de foto worden vastgelegd. Zo zorgt Roxeanne ervoor dat ze haar volgers ontzettend weet te vermaken. Of ze nu een verleidelijke pose aanneemt of niet, in deze outfits kan je ten alle tijden genieten van het ongelooflijk goed gevormde lichaam van de zangeres.

De heerlijke vormen van Roxeanne Hazes

Wat natuurlijk wel extra goed opvalt in de rock-outfits van de prachtige zangeres, is hoe goed haar lichaam er eigenlijk uitziet. De knappe dame heeft pakjes aangetrokken die meer van haar huid laten zien dan je in eerste instantie bij een optreden zou verwachten. Zelfs als Roxeanne Hazes elke noot fout zou zingen, zou je als volger van de prachtige dame nog meer dan genoeg te genieten hebben. Daar zorgt ze wel voor met haar heerlijke pakjes. Roxeanne weet al haar volgers helemaal in haar macht te houden met de plaatjes van haar fantastische lichaam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.