Foto: Roxeanne Hazes laat haar vriendinnen bijna uit haar topje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke zangeres Roxeanne Hazes heeft een heerlijk dagje doorgebracht in een piepklein setje. En dat was flink genieten. 

Met haar flinke vormen verbaast Roxeanne Hazes al haar volgers

De prachtige zangeres weet met haar flinke vormen haar volgers weer achterover te blazen van verbazing. Die kijken stomverbaasd naar de heerlijke foto’s van de zangeres. De volgers van Roxeanne wisten wel dat de knappe dame er goed uit zag, maar dat ze er zo bijzonder uit kon zien komt nog steeds een beetje als een verassing. In haar strakke setje weet de knappe zangeres weer een goede indruk te maken. Dat kan eigenlijk ook niet anders. Haar pakje verhult praktisch niets, dus je hebt perfect zicht op het hele van de aantrekkelijke zangeres. Zelf vindt ze het niet erg om zo verleidelijk op de foto te gaan. Roxeanne is er inmiddels wel aan gewend om dit soort heerlijke kiekjes te maken.

Lees ook: Foto: Roxeanne Hazes geeft haar voorzijde weinig ruimte in knellend topje
De vriendinnen van Roxeanne Hazes vallen bijna uit haar topje

Het is niet overdreven om te zeggen dat de grote vriendinnen van Roxeanne Hazes bijna uit haar topje vallen. De grote vormen van de prachtige zangeres zijn maar moeilijk onder bedwang te houden. Die hebben een beetje een eigen willetje en doen waar ze zelf zin in hebben. En dat kan je goed merken aan de knappe zangeres haar foto’s. Roxeanne moet op haar kiekjes altijd flink moeite doen om haar prachtige lichaamsdelen binnen boord te houden. Voor je het weet heb je weer en foto rondslingeren die niet helemaal de bedoeling was.

Lees ook: Roxeanne Hazes gooit haar enorme troeven in de strijd in nieuwe video
Roxeanne Hazes laat wilde kant zien tijdens optreden

Het is inmiddels wel bekend dat Roxeanne Hazes een ontzettend wilde kant heeft. De knappe dame kan ongelooflijk spannende outfits aantrekken, zowel tijdens haar optredens als in het dagelijks leven. En die prachtige outfits moeten dan natuurlijk wel even op de foto worden vastgelegd. Zo zorgt Roxeanne ervoor dat ze haar volgers ontzettend weet te vermaken. Of ze nu een verleidelijke pose aanneemt of niet, in deze outfits kan je ten alle tijden genieten van het ongelooflijk goed gevormde van de zangeres.

De heerlijke vormen van Roxeanne Hazes

Wat natuurlijk wel extra goed opvalt in de rock-outfits van de prachtige zangeres, is hoe goed haar er eigenlijk uitziet. De knappe dame heeft pakjes aangetrokken die meer van haar huid laten zien dan je in eerste instantie bij een optreden zou verwachten. Zelfs als Roxeanne Hazes elke noot fout zou zingen, zou je als volger van de prachtige dame nog meer dan genoeg te genieten hebben. Daar zorgt ze wel voor met haar heerlijke pakjes. Roxeanne weet al haar volgers helemaal in haar macht te houden met de plaatjes van haar fantastische .

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.