Foto: Roxeanne Hazes draagt niks onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Roxeanne Hazes deelt één heerlijk kiekje op haar Instagram, ze draagt niks onder openhangend jasje!

Roxeanne verwent volgers met heerlijk kiekje

Als je op zoek bent naar wat stijlinspiratie, dan hoef je niet verder te kijken dan de Instagram van Roxeanne Hazes! De getalenteerde zangeres heeft haar volgers weer eens verwend met een prachtige foto waarin ze straalt in een casual witte pantalon pakje. En eerlijk is eerlijk, ze ziet er absoluut weergaloos uit! Maar het geheim achter Roxeanne’s onberispelijke stijl is geen geheim meer. Ze werkt namelijk samen met de getalenteerde stylist Siko van Berkel, die ervoor zorgt dat elk detail perfect is! En dat is ook precies wat Roxeanne denkt, want ze is super te spreken over Siko en zijn werk. “Siko stelt nooit teleur,” zegt ze. Dus als je op zoek bent naar wat stijladvies, dan is Roxeanne Hazes de persoon om te volgen. En wie weet, misschien krijg je zelfs de kans om haar fantastische stylist Siko van Berkel te ontmoeten en te zien hoe hij ervoor zorgt dat Roxeanne er altijd op haar best uitziet.

Lees ook: Foto: Roxeanne Hazes laat volgers watertanden met diep inkijkje

De beste Roxeanne poseert zonder broekje aan

Het is tijd voor een beetje ondeugendheid op Instagram, want Roxeanne heeft een foto gedeeld om haar fans te laten weten dat haar merchandise weer op voorraad is! En eerlijk gezegd kunnen we haar geen ongelijk geven, want wie houdt er nu niet van een beetje provocatie? Roxeanne, die bekend staat om haar ongebreidelde zelfexpressie en creativiteit, heeft zichzelf overtroffen met deze pose. Met niets anders dan haar favoriete merchandise shirtje aan (en een paar stijlvolle accessoires, natuurlijk) laat ze zien dat je jezelf kunt zijn en tegelijkertijd trendy kunt zijn. En het beste van alles is dat haar fans dol zijn op haar merchandise! Het was zo populair dat het helemaal uitverkocht was, maar Roxeanne heeft geluisterd naar haar fans en ervoor gezorgd dat er weer voorraad is. En hoe beter dit te vieren dan met een foto op Instagram?

Lees ook: Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje
Leuk TikTok-filmpje van Roxeanne in bad

Roxeanne Hazes is een zangeres met een ‘fantastische stem’ en een geweldig gevoel voor humor. Op haar Instagram heeft ze weer eens bewezen dat ze beide in overvloed heeft door een hilarische video te delen. Ze ligt zonder kleding in bad zit en een stemmetje nadoet. In het TikTok-filmpje horen we Roxeanne met een grappige stem praten alsof ze in gesprek is met haar beste vriendin, die blijkbaar een klein mat partijtje voelt aankomen. Het is zo grappig om te zien hoe Roxeanne haar stemmetje doet en zichzelf helemaal inleeft in de situatie. Ze bewijst even dat ze een natuurtalent is als het gaat om entertainment. Het beste van alles is dat Roxeanne zichzelf niet te serieus neemt en bereid is om haar gekke kant te laten zien aan haar fans. Het is zo verfrissend om te zien dat iemand die zo getalenteerd is als zangeres ook zo’n geweldig gevoel voor humor heeft. We kunnen niet wachten om te zien wat Roxeanne nog meer in petto heeft voor ons op haar Instagram-pagina!

@roxeannehazes Is alweer goed met Katinka #fyp #deverraders ♬ Katinka ik heb gewoon een intense persoonlijkheid – Madelief Bouter

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.