Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto… Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

De beeldschone Roxeanne Hazes is natuurlijk het zusje van Dré’tje Jr. en de dochter van de ontzettend beroemde André Hazes. Het zit in de familie om talent te hebben voor zang; dat is wel duidelijk. Waar Dré jr. nog wel eens problemen kan hebben, maakt Roxeanne een geweldige naam voor zichzelf en wordt ze steeds succesvoller. Dat schreeuwt natuurlijk om een feestje!

Roxeanne Hazes viert mijlpaal met verleidelijke foto

Links en rechts zet Roxeanne Hazes allerlei nieuwe nummers van zichzelf online. Ze is maar druk met al die muziek. Gelukkig vindt ze dat niet erg, want muziek maken is datgene dat ze het allerliefste doet! Op haar Instagram wordt trouwens ook wel duidelijk dat ze, naast muziek, nóg een grote liefde heeft. Eigenlijk heeft ze zelfs twee grote liefdes naast muziek. Ze is namelijk helemaal dol op haar mannetjes. Haar gezin is haar zo lief en dat zie je duidelijk aan haar Instagram pagina. Muziek is en blijft gelukkig met volle trots op nummer twee staan. Onlangs bracht Roxeanne weer een nieuw liedje uit. Op 18 januari, de verjaardag van de zangeres, kwam haar nieuwe nummer Ik Ben Vrij uit. Daar was ze ontzettend trots op. Dat blijkt uit een foto die ze een weekje later online zet. De nieuwe single was een weekje oud en dat wilde deze prachtige vrouw vieren met een heerlijke foto van zichzelf. Op de foto draagt ze een hele lange, leren jas. De jas komt bijna tot aan de grond, zo lang is ‘ie. Onder die jas draagt de zangeres helemaal niks! Zelfs geen schoenen of sokken… De jas hangt helemaal open, maar ze houdt hem nog net bij elkaar met haar handen. Wat een heerlijke foto!
Roxeanne Hazes probeert compleet nieuwe look

Over het algemeen is Roxeanne best een stoere chick. Dat kun je goed zien aan de foto’s die op haar sociale media staan. Ze zet daarnaast ook nog wel eens foto’s online waarop ze helemaal geen make-up draagt of zich juist helemaal heeft opgedoft. Hoe dan ook, Roxeanne Hazes ziet er eigenlijk gewoon altijd heel mooi uit. Ze heeft het gelukkig mee dat ze een prachtig gezichtje heeft en daarbij ook nog eens een heerlijk lijf! Dat is natuurlijk niet alles, want haar persoonlijkheid springt overal bovenuit. Ze is aardig, spontaan, gezellig, behulpzaam, lief en grappig. Roxeanne is eigenlijk alles wat je in een vrouw zoekt. Tóch lijkt de zangeres even wat anders te willen proberen. Ze plaatst een video op haar Instagram verhaal waarop ze haast niet te herkennen is. Deze keer heeft ze een volledig andere look geprobeerd, namelijk de gothic look. Ze heeft flinke, zwarte make-up om haar ogen, ze draagt een leren, laag uitgesneden jurkje en d’r haar hangt nattig voor haar gezicht. Wat een uitzicht zeg!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.