Foto: Roxeanne Hazes draagt flinterdun jurkje waar je dwars doorheen kunt kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes heeft een nieuw album en daar hoort natuurlijk een bijzonder goede cover bij. Haar fans gaan in ieder geval helemaal los!

Het doorzichtige jurkje van Roxeanne Hazes ziet er geweldig uit

De knappe zangeres is weer eens met nieuwe muziek naar buiten getreden. En zoals dat gaat heeft elk nieuw album ook een hele mooie voorkant nodig. De cover moet altijd een beetje spraakmakend zijn, want dan zijn mensen toch sneller geneigd het te kopen. En dus heeft Roxeanne Hazes haar uiterste best gedaan op een wel heel erg bijzondere cover. De foto die ze ervoor heeft gepakt ziet er buitengewoon goed uit. De knappe zangeres moest daarvoor even poseren in een nogal doorschijnend jurkje. En daardoor kon je ook weer heerlijk veel zien van het van de aantrekkelijke vrouw.

Lees ook: Foto: Roxeanne Hazes laat haar vriendinnen bijna uit haar topje vallen

De ontzettend knappe Roxeanne Hazes weet volgers helemaal wild te maken

Met haar bijzonder goede jurkje weet Roxeanne Hazes haar volgers echt ongelooflijk wild te maken. De knappe zangeres heeft een bijzonder mooi uiterlijk. Haar strakke lijf is goed gevormd en heeft een partij heerlijke rondingen. Daarmee weet Roxeanne Hazes altijd haar volgers helemaal te verleiden. Daarvoor moet ze alleen wel vaak een mooi pakje aan. Het liefste draagt Roxeanne Hazes iets wat een beetje doorschijnt en vooral heel erg strak om haar zit. Daar voelt ze zich wel comfortabel in. Dan is dit jurkje natuurlijk ideaal. Haar volgers zijn het absoluut daarmee eens en prijzen Roxeanne en haar jurkje dan ook helemaal de hemel in. De prachtige zangeres weet met haar jurkje wel een hoop los te maken bij haar volgers. Die zwijmelen helemaal als ze de foto zien. En dat valt absoluut te begrijpen.

Lees ook: Roxeanne Hazes gooit haar enorme troeven in de strijd in nieuwe video

De blik van Roxeanne Hazes

Als je de foto van dichtbij bekijkt, dan valt er gelijk nog iets op aan de prachtige zangeres en dat is haar verleidelijke blik. De knappe dame weet namelijk precies hoe ze moet kijken om nog even een extra stukje verleidelijk over te komen. En dat laat ze hier maar weer even gelijk goed zien. Met haar verrukkelijke blik in haar ogen neemt ze haar volgers even goed in zich op. Die worden recht in hun ziel aangekeken. En ze zijn ook meteen verkocht. Iedereen die te lang naar deze foto van Roxeanne Hazes staart is hopeloos verliefd op de prachtige zangeres.
Roxeanne Hazes verleidt graag met foto’s

De aantrekkelijke zangeres verleidt graag mensen met haar bijzondere foto’s. Daar wordt ze nou blij van. Niet dat ze ook daadwerkelijk iets van die mensen wil, maar het is ongelooflijk fijn om je aantrekkelijk en gewild te voelen. En de foto’s van Roxeanne, met alle complimentjes die ze daar dan weer op krijgt, hebben absoluut dat effect op de aantrekkelijke zangeres. Voorlopig blijft ze dus mooie kiekjes plaatsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!