Foto: Roxanne Kwant laat volgers dwars door haar shirtje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxanne Kwant plaatst vaak riskante dingen op Instagram, maar deze keer ging het wel heel ver. De dame plaatste een foto van zichzelf in een zwart topje. Het gehaakte lapje stof scheen door, waardoor haar volgers alles konden zien.

De nachtelijke avonturen van Roxanne Kwant

Roxanne Kwant plaatste onlangs een foto online waarop ze in een zwart topje voorovergebogen zit. Haar top schijnt door, dus haar volgers kunnen alles zien. Dit was ongetwijfeld bewust, ze heeft namelijk meerdere foto’s uit verschillende hoeken geplaatst. Zo wist ze zeker dat haar volgers alles konden zien. Ook heeft ze een strakke leren broek aan. Ze zit in een donker hoekje waar wat paars licht schijnt. Haar blonde haar wordt een beetje gekleurd door het licht. Haar volgers reageren veelal dat ze er mooi uit ziet. Toch gaan ook veel opmerkingen over haar topje, waarbij sommige dames aangeven jaloers te zijn op de voorgevel van Roxanne. De mannen in de reacties kunnen er ook wat van, met opmerkingen zoals: “Wat een mooi setje heb je aan”. Zelf zegt Roxanne niets over haar kleding, ze hield haar omschrijving van de foto kort met de zin: “Wat een prachtig weer om binnen te blijven”. Het is wel duidelijk dat haar outfit niet geschikt is om in naar buiten te gaan.

Roxanne Kwant laat steeds meer zien

Hoewel haar volgers dus enthousiast reageren, is dit niet de eerste keer dat Roxanne foto’s online plaatst. Zo heeft ze voor haar samenwerking met een ondergoedmerk een filmpje geplaatst waarin zij in meerdere setjes te zien was. Daarnaast zie je haar ook enkele stukken aan doen. Ook heeft ze in het filmpje wat foto’s van haar verschillende setjes gezet. Ze moet de foto’s ook wel online delen, want op Valentijnsdag liet ze haar volgers weten dat ze nog steeds alleen is. De 25-jarige dame maakte wel duidelijk wat ze van een Valentijn verlangt. Ze zei namelijk dat ze wel schoenen als cadeautje zou willen.

Roxanne Kwant begint nieuwe carrière

Roxanne werd bekend als presentatrice van Rumag. Daarnaast probeerde ze op Instagram en Tiktok bekendheid als content creator te krijgen. Dat lukte aardig, ze heeft 250 duizend volgers op Instragram en ongeveer een half miljoen op Tiktok. Hier was ze druk mee bezig toen ze een grote rol kreeg in de NPO 3 serie Wacht FF. Daar ontdekte de blondine haar liefde voor acteren. Ze is nu bezig om dat uit te breiden, naast dat ze haar social media accounts onderhoudt. Daarnaast doet ze nog losse opdrachten. Zo heeft ze onlangs meegedaan aan het programma De Gevaarlijkste Wegen. Hierbij reed ze samen met oud schaatsster Ireen Wust rond in Griekenland rond. Daarbij leerden de twee dames elkaar en de Griekse cultuur kennen, inclusief tradities als borden gooien en authentieke Griekse muziek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...