Foto: Roxanne Kwant laat haar lijf zien in spannende badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Roxanne Kwant laat weer een hele andere kant van zichzelf zien in deze spannende badkleding. Dat is nog eens een foto!

Roxanne Kwant laat zichzelf zien in prachtig badpak

De aantrekkelijke blondine weet wel wat ze moet doen om het mooiste resultaat foto’s te krijgen. Dat bewijst ze maar weer eens met dit heerlijke kiekje. De prachtige blondine staat goed op de foto, terwijl ze uit het bad klimt. Het ziet er natuurlijk verrukkelijk uit. Roxanne Kwant is zelf ook wel tevreden met het plaatje, aan haar blik op de foto te zien. De aantrekkelijke presentatrice is simpelweg te mooi om niet op de foto vast te leggen. Helemaal als ze in zo’n verleidelijk pakje uit het water komt klimmen. Dan ziet ze er simpelweg te goed uit om te kunnen negeren. Roxanne weet met haar foto haar volgers gewoon stil te krijgen van verbazing. Die wisten namelijk wel dat Roxanne een knappe vrouw was, maar zulke foto’s hadden ze nog niet gezien.

Lees ook: Foto: Roxanne Kwant daagt volgers uit in strak shirtje met dubbele D

Roxane Kwant verleidt volgers met intieme blik

De aantrekkelijke blondine heeft jaren geoefend op haar meest verleidelijke blik. Maar nu heeft ze hem eindelijk tot in de puntjes uitgewerkt. Ze probeert hem uit, terwijl ze het zwembad uit komt en kijkt haar volgers recht in hun ogen aan. Die zijn natuurlijk meteen helemaal betoverd. Roxanne hoeft daar verder weinig meer aan te doen. Haar volgers zijn na het zien van dit plaatje als wax in haar handen. Ze smelten waar je bij staat. En geef ze eens ongelijk. De knappe blondine heeft een flinke dosis aantrekkingskracht en charisma. Dus als je haar verleidelijke blik combineert met een outfit waarin je alles van haar strakke lichaam te zien krijgt, dan wordt menig man zwak in zijn knieën.

Roxanne Kwant laat verleidelijke look nog even van dichtbij zien

Voor de mensen die het op de zwembad foto toch niet helemaal goed konden zien, maakt Roxanne nog even een tweede plaatje voor haar volgers. En die ziet er natuurlijk net zo mooi uit als de vorige. De knappe blondine is namelijk gehuld in hetzelfde badpak, alleen nu ook met een spannend rokje erbij. Daarbij is de foto van dichterbij genomen en heb je beter zicht op het strakke lichaam van de blondine. Van haar knappe buik tot haar aantrekkelijke vrouwelijke vormen, alles valt op het plaatje te zien. En dat is natuurlijk ontzettend fijn om naar te mogen kijken. Roxanne weet met haar prachtige foto dus zeker haar volgers enthousiast te houden.

Roxanne Kwant weet wat mannen willen en geeft ze dat ook

De aantrekkelijke blondine weet precies wat haar mannelijke volgers willen zien en is ook niet te beroerd om ze dat te geven. Met haar verrukkelijke foto’s weet de presentatrice haar fans helemaal op hol te laten slaan. Die weten van ellende niet meer waar ze moeten kijken. Elke foto die de knappe blondine namelijk plaatst is geweldig. Daarmee wordt het de volgers van Roxanne wel knap lastig gemaakt. Maar heel erg vinden ze dat stiekem niet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.