Foto: Roxane Knetemann tuit haar lippen en laat achterzijde zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann doet haar uiterste best om de mooiste foto’s te maken. En dat lukt best goed als je dit kiekje zo ziet.

Prachtige blondine Roxane Knetemann laat beste kant zien

De voormalig wielrenster is natuurlijk nog steeds hartstikke in vorm. Dat kan je wel zien aan haar prachtige lichaam. De aantrekkelijke blondine ziet er ontzettend goed uit. Vandaar dat ze het ook zo leuk vindt om van tijd tot tijd spannende foto’s te maken. Daar wordt Roxane nou echt blij van, dan voelt ze zich weer even lekker aantrekkelijk. Haar volgers worden ook wel blij van al die mooie foto’s die de blondine online zet. Bijvoorbeeld het mooie plaatje hieronder, waar Roxane zichzelf van haar beste kant laat zien.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden omhelst Roxane Knetemann in ontzettend strak broekje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Het mooie achterwerk van Roxane Knetemann

De aantrekkelijke blondine laat zichzelf even van haar beste kant zien, in dit geval de achterkant. Terwijl ze wegloopt van de camera in een pakje waar haar lichaam heel erg mooi in te zien is, draait ze zich toch nog een klein beetje open naar de camera. Ze tuit haar lippen en geeft een verleidelijk blik terug. Daarmee is de foto gelijk een stuk verleidelijker dan je in eerste instantie misschien zou verwachten. Roxane Knetemann is een ongelooflijk knappe en verleidelijke dame en foto’s als deze laten maar weer even goed zien waarom. Ze heeft een flinke aantrekkingskracht die alleen maar sterker wordt met elke mooi foto. Zoals op dit plaatje wil je Roxane natuurlijk nog veel vaker zien. Gelukkig is ze zelf de moeilijkste niet en laat ze graag het een en ander zien aan haar volgers, die daar natuurlijk weer erg dankbaar voor zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann blijft nog steeds goed in vorm

De aantrekkelijke blondine is al een tijdje niet meer bezig met topsport, maar ze vindt het zelf wel zonde als dat zou betekenen dat ze zich laat verslonzen. En dus probeert Roxane wel gewoon gezond te doen en in topvorm te blijven. Hiervoor gaat ze graag lekker naar buiten. Een stukje hardlopen door de bossen, daar wordt Roxane namelijk erg gelukkig van. De knappe blondine trekt dan haar strakke sportpakje aan en gaat een stukje rennen door de natuur. En natuurlijk maakt ze dan ook vaak even een leuke foto, zodat de mensen thuis ook kunnen meegenieten van haar avonturen.

De avonturen van Roxane Knetemann

Roxane Knetemann deelt van alles met haar volgers, of het nu gaat om een middagje lui op de bank hangen, lekker sporten in het bos of de leukste momenten in haar werk. Roxane deelt het allemaal. Ze is momenteel enorm tevreden over haar leventje en zou het absoluut niet anders willen. En ze hoopt dat haar foto’s haar volgers ook een beetje dat gevoel mee kunnen geven. Daar kan ze nog wel eens gelijk in hebben, want de foto’s van de knappe blondine worden altijd gewaardeerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.