Foto: Roxane Knetemann laat Tour de France-kijker watertanden met heerlijke beentjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann is momenteel flink bezig met het verslag doen van de Tour de France, maar laat daarbij de kijker flink watertanden.

De prachtige Roxane Knetemann verleidt kijkers Tour de France

De prachtige presentatrice weet haar kijkers wel flink te verleiden tijdens haar presentatiewerk bij de Tour de France. De prachtige blondine is namelijk ongelooflijk mooie gekleed in een lekker zomers pakje. En in dat pakje kan je de mooie en verleidelijke vormen van het lichaam van Roxane, voornamelijk haar prachtige benen, erg goed zien. De aantrekkelijke blondine weet met haar outfit haar fans in ieder geval helemaal wild te maken. Ze geeft daarmee nog een ontzettend goede reden om de Tour de France te volgen. Niet alleen maar vanwege de tocht der tochten, maar ook vanwege haar leuke pakjes die elke dag er weer verrassend mooi uit zien. Met haar prachtige voorkomen weet Roxane Knetemann haar volgers erg te verbazen, maar op een goede manier. Die genieten helemaal van haar prachtige outfits.

Lees ook: Foto: Gewilde Roxane Knetemann laat privé boekje zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Prachtige presentatrice laat knappe beentjes zien

Roxane Knetemann laat haar prachtige beentjes zien op de nieuwste foto die ze op haar Instagram heeft gezet. En de complimentjes die ze daarover krijgt liegen er natuurlijk niet om. De aantrekkelijke dame heeft nogal knap lichaam om naar te mogen kijken. Het is dus erg fijn dat ze voor de presentatie van de Tour de France haar zomerse pakjes heeft afgestoft. Waar sommige presentatrices in grijze of zakelijke pakje staan, neemt Roxane zichzelf gelukkig iets minder serieus en presenteert ze de race in een heerlijk luchtige outfit, natuurlijk in oranje stijl.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden omhelst Roxane Knetemann in ontzettend strak broekje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann laat de show altijd doorgaan

De prachtige presentatrice doet verslag vanaf locatie. En meestal gaat dat goed, maar soms ook iets minder. Zo hielp het weer op de camping waar ze verslag deden niet heel erg mee. Roxane en haar team moesten daar natuurlijk wel wat op bedenken, want het kon niet z zijn dat ze helemaal nat zouden regenen met alle apparatuur. Gelukkig wisten ze daar op een leuke manier mee om te gaan. Ze hadden allemaal parapluutjes met zich mee die ze boven hun hoofd hielden. Dat zag er natuurljk best wel leuk uit en het verhielp het probleem van het weer.

Roxane Knetemann houdt van haar baan

De knappe blondine vindt het heelrijk om bezig te zijn met haar werk. De hele dag is ze namelijk aan de slag met de sport waar ze jaren lang zelf aan heeft meegedaan. En voor Roxane is dat een heerlijke beleving. Ze kan de hele dag bezig zijn met haar passie en dat doet de blondine toch wel veel goeds. En ze weet de wielersport daarbij ook nog eens leuker te maken voor de mensen thuis met haar vrolijke manier van presenteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?