Foto: Roxane Knetemann is grootste hoogtepunt van Tour de Femmes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann kan geen genoeg krijgen van Frankrijk. De presentatrice heeft ontzettend veel zin om verslag te doen van de Tour de France Femmes. Dat bewijst haar nieuwste Instagram post!

Roxane Knetemann is tijdens de Tour de France al veel op televisie te zien bij de Avondetappe van de NOS. De voormalig wielrenster wordt door onder andere René van der Gijp gezien als een enorm getalenteerde wielrenanalist en zorgt dit jaar samen met collega Danny Nelissen voor het commentaar van de Tour de France voor vrouwen. En daar geniet ze duidelijk van!

Roxane Knetemann na Avondetappe nu commentator NOS

Tijdens de Tour de France blikte Dione de Graaff dagelijks terug op de rit in de Avondetappe. Analisten en gasten lieten hun mening over de gebeurtenissen van de dag horen. Roxane Knetemann was vaak één van de analisten. Na vorig jaar, waarin ze slechts een paar keer aanschoof bij de Avondetappe, kreeg de analiste nu een belangrijkere rol in de wielerwedstrijd, dus ook als commentator bij de Tour de France Femmes. Zou dit te maken hebben met de bekendheid die ze dankzij Vandaag Inside verkregen heeft?

Roxane Knetemann geliefd door René van der Gijp van Vandaag Inside

Roxane Knetemann is een graag geziene gast bij Vandaag Inside. Het eerste seizoen van misschien wel de meest besproken talkshow van het land zit er net op. Het succestrio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee neemt een zomerstop. In het eerste seizoen was Roxane Knetemann vaak te zien in de show, als wieleranalist. Volgens René van der Gijp gaat ze een mooie toekomst tegemoet. Hij is overtuigd dat ze binnen nu en drie jaar de allerbeste wielrenanalist van ons land is.

Tour de France Femmes net zo spectaculair als winst Team Jumbo-Visma?

Ongetwijfeld hoopt Roxane Knetemann dat de Tour de France Femmes net zo goed zal eindigen voor de Nederlanders als de manneneditie. Het Nederlandse Team Jumbo-Visma ging dankzij Jonas Vingegaard met de gele trui en de bolletjestrui naar huis. Ploeggenoot Wout van Aert veroverde de groene trui.

Arm in arm ging de ploeg de finish over. Duidelijk is dat de wielrenners elkaar als meer dan teamgenoten zien!

Lorena Wiebes wint geel in Tour de France Femmes

De eerste etappe ging ook bij met de Nederlandse vrouwen erg goed. De eerste etappewinnares is Lorena Wiebes. Hiervoor versloeg ze in de sprint nipt landgenoot Marianne Vos. Ondertussen zorgden twee andere Nederlanders voor een verrassing: Femke Markus pakte de bolletjestrui en de 20-jarige Maike van der Duin mag de eerste witte trui dragen, voor beste renner in het jongerenklassement.

Roxane Knetemann vatte in een tweet nog even samen welke kleuren truien na dag één in handen van Nederlanders zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!