Foto: Roxane Knetemann is grootste hoogtepunt van Tour de Femmes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann kan geen genoeg krijgen van Frankrijk. De presentatrice heeft ontzettend veel zin om verslag te doen van de Tour de France Femmes. Dat bewijst haar nieuwste Instagram post!

Roxane Knetemann is tijdens de Tour de France al veel op televisie te zien bij de Avondetappe van de NOS. De voormalig wielrenster wordt door onder andere René van der Gijp gezien als een enorm getalenteerde wielrenanalist en zorgt dit jaar samen met collega Danny Nelissen voor het commentaar van de Tour de France voor vrouwen. En daar geniet ze duidelijk van!

Roxane Knetemann na Avondetappe nu commentator NOS

Tijdens de Tour de France blikte Dione de Graaff dagelijks terug op de rit in de Avondetappe. Analisten en gasten lieten hun mening over de gebeurtenissen van de dag horen. Roxane Knetemann was vaak één van de analisten. Na vorig jaar, waarin ze slechts een paar keer aanschoof bij de Avondetappe, kreeg de analiste nu een belangrijkere rol in de wielerwedstrijd, dus ook als commentator bij de Tour de France Femmes. Zou dit te maken hebben met de bekendheid die ze dankzij Vandaag Inside verkregen heeft?

Roxane Knetemann geliefd door René van der Gijp van Vandaag Inside

Roxane Knetemann is een graag geziene gast bij Vandaag Inside. Het eerste seizoen van misschien wel de meest besproken talkshow van het land zit er net op. Het succestrio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee neemt een zomerstop. In het eerste seizoen was Roxane Knetemann vaak te zien in de show, als wieleranalist. Volgens René van der Gijp gaat ze een mooie toekomst tegemoet. Hij is overtuigd dat ze binnen nu en drie jaar de allerbeste wielrenanalist van ons land is.

Tour de France Femmes net zo spectaculair als winst Team Jumbo-Visma?

Ongetwijfeld hoopt Roxane Knetemann dat de Tour de France Femmes net zo goed zal eindigen voor de Nederlanders als de manneneditie. Het Nederlandse Team Jumbo-Visma ging dankzij Jonas Vingegaard met de gele trui en de bolletjestrui naar huis. Ploeggenoot Wout van Aert veroverde de groene trui.

Arm in arm ging de ploeg de finish over. Duidelijk is dat de wielrenners elkaar als meer dan teamgenoten zien!

Lorena Wiebes wint geel in Tour de France Femmes

De eerste etappe ging ook bij met de Nederlandse vrouwen erg goed. De eerste etappewinnares is Lorena Wiebes. Hiervoor versloeg ze in de sprint nipt landgenoot Marianne Vos. Ondertussen zorgden twee andere Nederlanders voor een verrassing: Femke Markus pakte de bolletjestrui en de 20-jarige Maike van der Duin mag de eerste witte trui dragen, voor beste renner in het jongerenklassement.

Roxane Knetemann vatte in een tweet nog even samen welke kleuren truien na dag één in handen van Nederlanders zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!