Foto: Roxane Knetemann deelt bloedhete foto in luchtige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann weet iedereen wel goed te vermaken. Normaal plaatst ze al hele warme foto’s, maar dit kiekje spant toch echt de kroon.

De knappe NOS-analist heeft een erg mooi plaatje van zichzelf online gezet en dat valt natuurlijk goed in de smaak. Al zijn er sommige mensen die het minder vinden dat deze foto nu online is gekomen. Dat heeft natuurlijk verder niks met Roxane Knetemann te maken, maar alles met de omgeving waar ze is. Roxane staat namelijk in het uiterst zonnige Marokko en dat is wel even een ander beeld dan het regenachtige en koude Nederland. En dus zijn er flink wat mensen jaloers op Roxane. Maar gelukkig maakt haar luchtige outfit een heleboel goed.

Lees ook: Foto: Bezwete Roxane Knetemann gaat heel diep en moet uithijgen

Roxane Knetemann in een kort broekje doet iedereen goed

Natuurlijk worden de mensen thuis wel weer heel erg blij van de outfit van Roxane Knetemann. De voormalig topsporter heeft besloten om die dag een heerlijk kort broekje aan te trekken. Waarschijnlijk heeft dat te maken met de ontzettend warme temperaturen in het land waar ze verblijft. het broekje is een genot om naar te kijken, al had iedereen natuurlijk liever gehad dat Roxane nog een kwartslag was gedraaid op de foto, zodat haar achterkant ook de liefde krijgt die het verdiend.

Ook het topje van Roxane Knetemann is een treffende keuze

Niet alleen het strakke broekje van Roxane Knetemann is ongelooflijk goed gekozen, maar dit topje is ook absoluut een winnaar. Het zit goed strak, waardoor het perfecte van Roxane er bijzonder knap uit komt te zien. En laat dat nu precies zijn wat de NOS-analist voor ogen had. In deze geweldige combinatie weet Roxane Knetemann waarschijnlijk alle ogen haar kant op te krijgen. Haar vakantie kan ze dus alles behalve rustig doorbrengen. Want als ze er elke dag zo verleidelijk uit ziet, dan kan het haast niet anders dat iedereen haar even een complimentje wil geven.
Roxane Knetemann heeft de mooiste lach op televisie

De verleidelijke blondine heeft misschien wel de mooiste lach op televisie. Het is dan ook geen verassing dat Roxane op de meeste van haar foto’s een erg brede lach opzet. Roxane heeft ook een prachtige lach om naar te kijken. Je wordt er bijna zelf meteen vrolijk van. Je zou het gerust het geheime wapen van Roxane kunnen noemen. Als ze een keer een slechte dag heeft of een bepaald item op televisie gaat niet zo lekker qua presentatie, dan kan ze gewoon een grote lach opzetten en dan is alles weer gered. Met haar lach maakt Roxane iedereen om haar heen vrolijk. Het maakt Roxane haar foto’s ook een stuk leuker om naar te kijken als ze de hele tijd zo vrolijk is. Roxane Knetemann weet dus absoluut hoe ze de meest interessante foto’s moet maken voor haar volgers. Die genieten namelijk elke keer weer als de blondine iets online zet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!