Foto: Roxane Knetemann beloont volgers met schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voormalig wielrenster Roxane Knetemann laat de monden van haar volgers openvallen met deze prachtige foto!

Roxane Knetemann deelt verleidelijke foto

Roxane Knetemann is de prachtige voormalige wielrenster, dochter van Gerrie Knetemann. Met haar beeldschone uiterlijk weet ze haar volgers en fans te verleiden met elke lach en elke foto. Op haar Instagram zijn talloze mooie foto’s van de blondine te vinden. Onlangs plaatste ze een foto die elke mond deed openvallen! Ze plaatste een zwartwit foto van zichzelf terwijl ze aan een tafel zit en dromend voor zich uit kijkt. Het is een prachtig plaatje en de schoonheid van de wielrenster is met woorden niet te omschrijven! Ook in de reacties gaan mensen helemaal los op deze foto. Zelfs Heleen van Royen reageert: “Prachtig”, zegt ze. Dat is natuurlijk een superpositief compliment! In de rest van de reacties komt één opmerking erg vaak terug. Mensen lijken de gezichtsuitdrukking van Roxane heel erg veelzeggend te vinden. Wij sluiten ons aan bij die opmerking. Een beeld kan dan ook soms veel meer zeggen dan woorden.
Roxane Knetemann vindt zichzelf terug

Ondanks dat Roxane een ex-wielrenster is, is ze regelmatig nog op een wielrenfiets te vinden. Ze vindt het heerlijk om even lekker erop uit te gaan met haar stalen ros. Daar plaatst ze dan ook regelmatig nog foto’s van op haar sociale media. Onlangs plaatste ze een selfie van één van die fietstochtjes. Het is een prachtige foto, maar dat is niet hetgene dat opvalt. Het bijschrift trekt meer aandacht dan de foto. Roxane schrijft namelijk: “Dat je al drie weken niet vooruit te branden bent, je eigenlijk nergens zin in hebt en je vandaag eindelijk jezelf weer een beetje mens voelt”. Kennelijk heeft Roxane een zware drie weken achter de rug, maar nu ze zichzelf omhoog heeft gehesen op haar fiets, voelt ze zich weer een beetje beter. Gelukkig maar! We hopen dat je je niet meer zo down voelt als toen, Roxane!
Roxane Knetemann is een ontzettende dierenliefhebber

Het is intussen geen geheim meer dat Roxane een liefde heeft voor fietsen, of nouja, wielrennen. Lekker een ritje maken en tussen de bomen door sjezen; wie wil dat nou niet? Daarnaast heeft ze nog allerlei andere liefdes, maar één van de grootste liefdes die ze heeft is voor viervoeters. Haar lieve hond is dan ook een gelukkig beestje met zo’n lief baasje. Roxane plaatste met dierendag twee superschattige foto’s op haar Instagram. De eerste foto is van haar huidige hond waar ze lekker mee ligt te knuffelen in het gras. De tweede foto is van haar oude hondje waar ze vorig jaar afscheid van heeft moeten nemen. Het beestje was zeventien jaar bij Roxane en haar familie en heette Cipo. Het lijkt erop dat Roxane haar oude vriendje mist, maar gelukkig kan ze nu op en top genieten van haar hond Bliksem.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!