Foto: Rose Bertram trekt shirtje omhoog voor perfecte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram staat weer voor de spiegel te stralen. Om de perfecte foto te maken trekt ze haar shirtje verleidelijk omhoog.

Rose Bertram zet zichzelf de afgelopen tijd steeds meer in de spotlight. Met haar heerlijke kiekjes lukt dat aardig goed. Om toch nog even net iets meer aandacht te krijgen trekt ze dit keer haar shirtje omhoog voor de perfecte foto.

Rose Bertram staat in pashokje van zichzelf te genieten

Wanneer mensen een pashokje ingaan doen ze dat om even wat kleding te passen. Rose Bertram doet dit natuurlijk ook, maar ondertussen maakt ze wel even een paar sensuele foto’s. Ze heeft een nieuwe broek gescoord en moet dit aan haar volgers laten zien. Om haar broek goed te laten zien trekt ze haar shirtje even lekker omhoog. Ze trekt het shirtje alleen veel verder omhoog dan eigenlijk nodig is. Hierdoor komt haar gehele buik tevoorschijn. Het is goed te zien dat Rose Bertram er super fit uit ziet. Met zo’n prachtig lichaam is het zéér begrijpelijk dat ze zulke heerlijke foto’s in de pashokjes maakt. Wat is het genieten geblazen!

Rose Bertram deelt haar mooiste kiekjes van 2023

Rose Bertram is in 2023 nog steeds enorm actief op sociale media. Ze deelt dagelijks de prachtigste plaatjes. Toch heeft ze nog genoeg foto’s om met haar volgers te delen. Ze heeft daarom een flinke reeks aan foto’s gepost op Instagram. Hier kunnen haar volgers wel weer even aardig van genieten. Ze ligt in een badkleding op de boot te zonnen. Met enkel badkleding valt er genoeg te zien. Ze bedekt weinig van zichzelf waardoor je haar voorgevel regelrecht in je gezicht geknald krijgt. Dit is geen verkeerd beeld wat we te zien krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram staat met heerlijk outfitje in de spiegel te stralen

Rose Bertram is fan van de spiegel zo te zien. Elke keer wanneer ze een spiegel ziet moet ze zichzelf even fotograferen. In een casual outfitje maakt ze even een spiegelselfie. Haar truitje heeft ze wel iets omhoog zitten. Ze moet natuurlijk wel iets van zichzelf laten zien. Haar volgers zijn in ieder geval helemaal blij met deze spiegelselfie. De beeldschone brunette heeft elke dag een ander outfitje aan, maar ook haar haren zitten vaak anders. Van oorsprong heeft ze prachtige krullen, maar af en toe stijlt ze haar haren ook. Ook deze keer heeft ze voor stijle haren gekozen.

Rose Bertram met beeldschone krullen vraagt advies aan volgers

Zelf weet Rose Bertram soms ook niet wat ze met haar haren aan moet. Moet het nou stijl of krullen. Ze laat het daarom over aan haar volgers wat die mooier vinden. Het lijkt er op dat haar volgers een duidelijke mening hebben. Zij zien de beeldschone Rose het liefst met krullend haar. Wanneer je dit kiekje ziet snap je de gedachten gang zeker!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!