Foto: Rose Bertram trekt shirtje omhoog voor perfecte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram staat weer voor de spiegel te stralen. Om de perfecte foto te maken trekt ze haar shirtje verleidelijk omhoog.

Rose Bertram zet zichzelf de afgelopen tijd steeds meer in de spotlight. Met haar heerlijke kiekjes lukt dat aardig goed. Om toch nog even net iets meer aandacht te krijgen trekt ze dit keer haar shirtje omhoog voor de perfecte foto.

Rose Bertram staat in pashokje van zichzelf te genieten

Wanneer mensen een pashokje ingaan doen ze dat om even wat kleding te passen. Rose Bertram doet dit natuurlijk ook, maar ondertussen maakt ze wel even een paar sensuele foto’s. Ze heeft een nieuwe broek gescoord en moet dit aan haar volgers laten zien. Om haar broek goed te laten zien trekt ze haar shirtje even lekker omhoog. Ze trekt het shirtje alleen veel verder omhoog dan eigenlijk nodig is. Hierdoor komt haar gehele buik tevoorschijn. Het is goed te zien dat Rose Bertram er super fit uit ziet. Met zo’n prachtig is het zéér begrijpelijk dat ze zulke heerlijke foto’s in de pashokjes maakt. Wat is het genieten geblazen!

Rose Bertram deelt haar mooiste kiekjes van 2023

Rose Bertram is in 2023 nog steeds enorm actief op sociale media. Ze deelt dagelijks de prachtigste plaatjes. Toch heeft ze nog genoeg foto’s om met haar volgers te delen. Ze heeft daarom een flinke reeks aan foto’s gepost op Instagram. Hier kunnen haar volgers wel weer even aardig van genieten. Ze ligt in een op de boot te zonnen. Met enkel valt er genoeg te zien. Ze bedekt weinig van zichzelf waardoor je haar voorgevel regelrecht in je gezicht geknald krijgt. Dit is geen verkeerd beeld wat we te zien krijgen.

Rose Bertram staat met heerlijk outfitje in de spiegel te stralen

Rose Bertram is fan van de spiegel zo te zien. Elke keer wanneer ze een spiegel ziet moet ze zichzelf even fotograferen. In een casual outfitje maakt ze even een spiegelselfie. Haar truitje heeft ze wel iets omhoog zitten. Ze moet natuurlijk wel iets van zichzelf laten zien. Haar volgers zijn in ieder geval helemaal blij met deze spiegelselfie. De beeldschone brunette heeft elke dag een ander outfitje aan, maar ook haar haren zitten vaak anders. Van oorsprong heeft ze prachtige krullen, maar af en toe stijlt ze haar haren ook. Ook deze keer heeft ze voor stijle haren gekozen.

Rose Bertram met beeldschone krullen vraagt advies aan volgers

Zelf weet Rose Bertram soms ook niet wat ze met haar haren aan moet. Moet het nou stijl of krullen. Ze laat het daarom over aan haar volgers wat die mooier vinden. Het lijkt er op dat haar volgers een duidelijke mening hebben. Zij zien de beeldschone Rose het liefst met krullend haar. Wanneer je dit kiekje ziet snap je de gedachten gang zeker!

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!