Foto: Rose Bertram laat nieuw gezicht zien na vreemde ingreep

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Rose Bertram deelt een aantal kiekjes van zichzelf, maar laat haar volgers flink schrikken met een foto van een behandeling aan haar gezicht…

Rose Bertram is de leuke, Vlaamse blondine met het oneindig mysterieuze accentje! Onlangs gaf ze haar volgers hun zin en plaatste allerlei prachtige foto’s van zichzelf. Daar had niemand iets op tegen, maar met de tweede foto liet ze iedereen toch een beetje schrikken. Ze lijkt wel bezig te zijn geweest met een rare behandeling aan haar gezicht…

Rose Bertram geeft volgers eindelijk hun zin

Het Vlaamse model, Rose Bertram steelt om de haverklap de harten van verschillende mannen en vrouwen. Hoe kan het ook anders met zo’n prachtig gezichtje en zo’n lekker lijf! Aangezien Rose heel vaak voor de camera staat, weet ze hoe ze haar uiterlijk op verschillende manieren kan aanpassen. Zo ziet ze er telkens weer fris en oogverblindend uit. Onlangs plaatste ze een prachtige foto op haar Instagram pagina. Op de foto had ze haar haren perfect in de krul gezet en droeg ze glanzende lipgloss waardoor haar lippen nog kusbaarder leken! In het bijschrift van die foto vroeg ze aan haar volgers of ze haar haar mooier vonden als het stijl of gekruld was. Er is bijna geen enkele reactie die koos voor stijl haar. Bijna elke reactie schreeuwde het uit van hoe mooi de krullen haar staan. Rose dacht er even over na en besloot haar volgers hun zin te geven. Ze plaatste een hele reeks aan foto’s op haar Instagram waarop ze alleen maar krullend haar heeft. In de reacties gaat iedereen wederom los over hoe mooi het haar staat: “PRACHTIG!”, “Wat ben jij weergaloos MOOI!” Die kun je dus mooi in je zak steken, Rose!
Rose Bertram laat fans schrikken met gehavend gezicht

De foto’s hierboven vallen dus ontzettend goed in de smaak bij de fans en volgers van Rose Bertram. In het bijschrift schreef ze: “Omdat jullie allemaal kozen voor gekruld haar heb ik hier wat foto’s van goede en slechte krulhaar dagen”. Bijna iedereen in de reacties zegt dat ze geen enkele slechte dag kunnen opsporen tussen al die mooie selfies. Er is echter wel één foto die meer opvalt dan de rest. Op de twee slide van de serie foto’s heeft Rose namelijk iets heel geks op haar gezicht geplakt. Ze heeft niet gelogen; haar haar zit prachtig, maar dat wat er op haar gezicht zit, schrikt een beetje af. Gelukkig is het totaal niet iets geks. Het zijn namelijk een soort plakkertjes die je onder je ogen kan leggen, zodat je huid er vocht uit kan opnemen en je minder last hebt van wallen of donkere kringen onder je ogen. Handig he!? Wij moeten wel heel eerlijk zeggen dat we op andere foto’s van Rose niet kunnen bespeuren dat ze deze plakkertjes ook daadwerkelijk nodig heeft. Ze is een prachtige vrouw met een oogverblindend koppie!

Rose Bertram plakkers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak