Foto: Rose Bertram heeft heel intiem feestje met vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige Nederlandse model Rose Bertram betovert haar volgers wederom met mooie foto’s, maar wat ze nu geplaatst heeft, laat wel een heel intiem moment zien tijdens een feestje…

Rose Bertram krijgt kusjes van vriendin met volle lippen

Onlangs plaatste model Rose Bertram een reeks aan foto’s en video’s op haar sociale media. Samen met haar beste vriendin Manon hebben ze een foto laten maken in de limousine. Beide dames staan er prachtig op! De foto’s en video’s zijn van de verjaardag van Manon die Rose heeft georganiseerd. Ze hebben zelfs pasta gegeten met gouden vlokken er bovenop. Het ziet er wat gek uit, maar het zal vast lekker (en duur!) zijn geweest. Op de vijfde slide heeft Rose een video geplaatst van zichzelf waarin ze zichzelf in de camera een het bewonderen is. Ze zoomt in op haar lippen en de rest van haar gezicht. Kort daarna komt er een ander paar volle lippen in de video tevoorschijn. Dit paar lippen geeft Rose een kus op haar wang. Daar eindigt de video… Hoe zou dit afgelopen zijn?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram laat niets aan de verbeelding over in ondeugend jurkje

De prachtige Rose Bertram is niet verlegen en plaatst regelmatig foto’s van haar mooie lijf op haar sociale media. Haar volgers en fans vinden het geweldig en juichen haar hartelijk toe. Recentelijk plaatste Rose weer een foto van zichzelf op Instagram waarop ze een ontzettend ondeugend jurkje aan heeft getrokken. Op de eerste foto zie je haar alleen van de achterkant en kan de voorkant nog van alles bevatten, maar vanaf de derde slide wordt duidelijk hoe weinig stof haar jurk eigenlijk heeft. De derde foto is wel een prachtige foto van haar mooie lach. De blonde heeft over haar jurk een lange, witte jas van bont. Of dit echt of nep bont is, is niet zeker, maar het staat haar fantastisch. Op meerdere foto’s lijkt het nét of haar voorgevel zo uit haar jurkje kan rollen. Dat moet oncomfortabel zijn, Rose…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)


Rose Bertram kiest voor volledig doorschijnend pakje

Zoals hierboven ook al staat beschreven, is Rose niet bang om haar lijf te laten zien aan haar volgers en fans op haar sociale media. Ze heeft dan ook regelmatig foto’s op haar tijdlijn staan waarin ze nietsverhullende pakjes aanheeft. Deze keer heeft ze een foto geplaatst waarop ze een compleet doorschijnend jurkje aanheeft. Gelukkig heeft ze er nog wel iets onder aan. Anders was de foto natuurlijk verbannen van Instagram, want daar zitten regels aan vast. Onder het jurkje draagt ze een grote, witte blouse en een kort, strak broekje. De look staat haar fantastisch. De foto’s zijn voor de promotie van één van de DIOR parfums. Het haar van Rose is ook zeker iets om op te merken. Het zit namelijk heel strak naar achter met een soort extra pluk die wat ronder om haar hoofd heen hangt. Het ziet er mooi uit, maar het is niet iets dat iemand op een normale zondag zou dragen. Daarvoor is het veel te ingewikkeld!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.