Foto: Rico Verhoeven maakt iedereen stikjaloers met deze dikke nieuwe auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven heeft wéér een nieuwe auto gekocht. De kickbokser wil duidelijk niet alleen in de ring, maar ook op de weg de aller-allersnelste zijn!

De kickbokser heeft al een aantal aardige auto’s voor zijn deur staan. Hij laat nu via zijn sociale media weten dat die een dikke nieuwe auto aan zijn collectie kan toevoegen. Zijn volgers weten niet wat ze zien…

Rico Verhoeven is trots op zijn nieuwe Audi

Rico Verhoeven is een samenwerking aangegaan met Urban Automotives. Dit bedrijf was jarenlang bekend in het Verenigd Koninkrijk. Ze willen nu uitbreiden naar Europa en hebben Rico Verhoeven gekozen als het gezicht van Urban Automotives in Europa. Door Rico Verhoeven als gezicht te kiezen hopen ze een breder publiek te bereiken en uiteindelijk meer te verkopen. De kickbokser heeft hier ook baat bij, want hij is aandeelhouder van Urban Automotives in Europa. Door deze sponsor deal heeft Rico een nieuwe auto binnen weten te slepen. Hij heeft namelijk een Audi Urban RSQ8 aan zijn collectie toegevoegd. Al zijn volgers zijn stikjaloers op deze prachtige auto. Dit is ook niet voor iedereen weggegeld. De vraagprijs zit dicht tegen de drie ton aan. De meeste mensen slaan over, maar de kickbokser blijft maar gaan.
Rico Verhoeven kondigt nieuwe auto aan

Rico Verhoeven heeft pas sinds kort een samenwerking. In deze korte tijd heeft de kickbokser al zijn tweede auto mogen presenteren. Voor de autokenners, de eerste auto was een Urban Mercedes-AMG G63. Deze auto was alleen wel voor de verkoop, Rico Verhoeven mocht hem dus niet mee naar huis nemen. De auto die hij presenteerde was al binnen 24 uur verkocht. De samenwerking met Rico Verhoeven betaald zich tot nu toe dus uit.
Naomy van Beem wordt in kort jurkje opgetild door Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is samen met zijn vriendin, Naomy van Beem, op vakantie. Ze zijn heel romantisch naar het mooie Italië gegaan. Samen staan ze geposeerd voor de toren van Pisa. Waar de meeste mensen doen alsof ze tegen de toren van Pisa aanleunen, heeft de kickbokser wat anders in gedachten. Hij pakt zijn vriendin in een enorm kort rokje op en gaat voor de toren staan. Midden in het openbaar ligt Naomy van Beem in de armen van Rico. Iedereen die in de buurt staat kan zo onder het rokje kijken van Naomy. Je moet maar net op de juiste plek en juiste moment aanwezig zijn, om het geluk te hebben om te kunnen spieken. Met een heerlijk wit jurkje ziet de vriendin van Rico er prachtig uit. Het jurkje zit lekker strak waardoor er veel te zien valt. De mensen in Italië zullen zeer tevreden zijn met zo’n prachtige dame in hun land

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.