Foto: Renate Gerschtanowitz wordt oud als een hele goede fles wijn!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van Renate Verbaan, inmiddels Renate Gerstanowitz, hoor je eigenlijk maar weinig meer. Maar ze wordt toch een partij gracieus oud. 

Renate Verbaan, ooit op het hoogtepunt van haar carrière als TMF VJ, heeft sindsdien een opmerkelijke reis doorgemaakt, zowel professioneel als persoonlijk. Laten we teruggaan naar het begin van haar opkomst als een grootheid in de Nederlandse media. En laten we vooral kijken wat er nu met haar allemaal aan de hand is! Want waar is de blondine uiteindelijk terecht gekomen?

Een grote start bij TMF voor Renate Gerstanowitz

In 2004 waagde Renate zich aan een onverwachte carrière verandering toen TMF een auditie hield voor een nieuwe VJ. Destijds was ze model en had ze geen ervaring met presenteren. Ondanks haar onervarenheid eindigde ze bij de beste drie kandidaten. Tijdens de TMF Awards 2004 werd ze door het publiek gekozen als de beste van de drie, waarmee haar succesvolle carrière als VJ van start ging. Programma’s zoals Play en Re-action werden door haar met enthousiasme gepresenteerd. En zo groeide een hele generatie op met Renate Verbaan. Ze trouwde later met Winston Gerstanowitz en nam zijn achternaam aan, maar veel mensen kennen haar nog als Renate Verbaan.

De loopbaan van Renate Gerstanowitz

Renate is niet alleen een presentatrice; ze heeft haar veelzijdigheid bewezen door deel te nemen aan diverse spelprogramma’s. Ze was een verliezend finalist in Wie is de Mol? in 2007, vormde een dansduo met Koos van Plateringen in Dance Dance Dance in 2017, en vertoonde haar vaardigheden in The Big Escape in 2020 en The Masked Singer in 2022, waar ze met haar man, Winston Gerschtanowitz, als robots optrad.

Renate Gerstanowitz zei vaarwel tegen de schijnwerpers

Na een succesvolle periode bij TMF vertrok Renate Gerstanowitz uiteindelijk naar SBS6. Daar wist ze heel lang het programma Shownieuws te presenteren. Maar na een lange loopbaan verdween ze niet alleen van de Shownieuws-desk, maar volledig van het beeldscherm. In 2019 nam ze afscheid van het SBS6-programma na zes jaar dienstverband. Dit vertrek kwam misschien onverwacht, maar Renate onthulde dat ze al langer speelde met het idee van een nieuwe richting in haar leven. Ze wilde ‘iets met online’ doen of zich aan het schrijven van een boek wijden. Ze was in ieder geval even helemaal klaar met de wereld van televisie. En dus was ze lange tijd onvindbaar.

Renate Gerschtanowitz door de Jaren Heen

In 2011 trad Renate Verbaan in het huwelijk met haar grote liefde Winston, en sindsdien gaat het paar al ruim 20 jaar samen door het leven. De jaren hebben niet alleen hun relatie versterkt, maar ook Renate’s uiterlijk ondergaat natuurlijke veranderingen. Recentelijke foto’s laten zien dat de voormalig presentatrice er nog steeds ongelooflijk goed uit ziet. Ze is er al die jaren eigenlijk alleen maar mooier op geworden. En dat is toch wel bijzonder te noemen. Tegenwoordig doet Renate niet zo heel veel meer in de schijnwerpers. Maar je kan dankzij haar mooie foto’s nog steeds erg van haar genieten. En daar zijn haar fans haar natuurlijk erg dankbaar voor. Die vinden al die leuke kiekjes nog steeds erg fijn om te zien.

Nog meer genieten van Renate Gerstanowitz? Kijk op Instagram!

De blondine heeft online nog veel meer mooie foto’s staan. Neem een kijkje op haar Instagram en laat je verbazen door alle mooie kiekjes.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.