Foto: Quinty Trustfull wandelt in badkleding over zonnig strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Quinty Trustfull neemt het er lekker van. De knappe dame heeft even genoeg van het koude Nederland en vertrekt!

Presentatrice Quinty Trustfull geniet van een zeer zonnig strand

De knappe presentatrice Quinty Trustfull heeft besloten om Nederland maar even achter zich te laten en lekker de zon op te zoeken in Curaçao. Daar geniet de aantrekkelijke brunette van een heerlijk lange strandwandeling. Die heeft de presentatrice ook wel verdiend na al haar harde werk. Ze vindt het zelf wel even lekker om er tussenuit te zijn en niet te veel te moeten. Hopelijk is Quinty aan het einde van haar vakantie weer voldoende uitgerust om een tijdje te kunnen knallen, want anders moeten haar volgers haar weer zo lang missen. En dat vinden ze natuurlijk maar niks. De foto compenseert gelukkig een hoop.

Lees ook: Video: Quinty Trustfull laat haar ‘meiden’ bijna uit sporttopje vallen live tijdens Koffietijd

Quinty Trustfull geniet op het strand in bijzondere outfit

Meestal plaatst de aantrekkelijke presentatrice niet zo heel veel foto’s van zichzelf. En daarom is het ook zo bijzonder dat er nu een kiekje is opgedoken, waarin Quinty zo veel van zichzelf laat zien. In haar outfit heb je natuurlijk prachtig zicht op het verrukkelijke lichaam van de presentatrice. Ze weet er ook ontzettend leuk bij te lachen. Quinty is duidelijk een van de mooiere vrouwen in Nederland. Niet alleen vanwege haar fantastische lichaam, al helpt dat natuurlijk wel mee, maar ook vanwege haar lieve lach en ongelooflijk leuke karakter. Er zijn maar weinig mensen die niet genieten van Quinty Trustfull op televisie.

Quinty Trustfull gaat lekker eventjes aan de koffie

De knappe presentatrice is er even helemaal klaar mee en besluit dat het tijd is voor een korte pauze. Ze gaat er maar even lekker bij zitten en neemt een bakje koffie. De foto is duidelijk onderdeel van een fotoshoot waar Quinty aan mee doet, maar dat maakt hem natuurlijk niet minder leuk. Dankzij de foto krijg je meteen een beetje mee hoe het zou zijn om in een huisje te wonen met Quinty. En dat is helemaal niet verkeerd.

Quinty Trustfull is een zeer verleidelijke dame

Hoewel ze niet vaak hele verleidelijke foto’s plaatst, zijn de foto’s die ze op haar tijdlijn heeft staan natuurlijk wel ontzettend interessant. Wat het meeste opvalt aan die foto’s is misschien toch wel de aantrekkelijke en aanstekelijk lach van Quinty. De presentatrice houdt er duidelijk van om te lachen en dat kan je ook wel zien op de foto’s. Dat is overigens helemaal niet erg, want Quinty heeft ook gewoon een ongelooflijk aantrekkelijke lach. En dus zijn foto’s waarop de presentatrice aan het glimlachen is, ook ontzettend interessant voor haar volgers. Die smullen sowieso van alle mooie foto’s van Quinty en zijn altijd blij als ze weer iets plaatst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Summum (@summumwoman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...