Foto: Quinty Trustfull wandelt in over zonnig strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Quinty Trustfull neemt het er lekker van. De knappe dame heeft even genoeg van het koude Nederland en vertrekt!

Presentatrice Quinty Trustfull geniet van een zeer zonnig strand

De knappe presentatrice Quinty Trustfull heeft besloten om Nederland maar even achter zich te laten en lekker de zon op te zoeken in Curaçao. Daar geniet de aantrekkelijke brunette van een heerlijk lange strandwandeling. Die heeft de presentatrice ook wel verdiend na al haar harde werk. Ze vindt het zelf wel even lekker om er tussenuit te zijn en niet te veel te moeten. Hopelijk is Quinty aan het einde van haar vakantie weer voldoende uitgerust om een tijdje te kunnen knallen, want anders moeten haar volgers haar weer zo lang missen. En dat vinden ze natuurlijk maar niks. De foto compenseert gelukkig een hoop.

Lees ook: Video: Quinty Trustfull laat haar ‘meiden’ bijna uit sporttopje vallen live tijdens Koffietijd
Quinty Trustfull geniet op het strand in bijzondere outfit

Meestal plaatst de aantrekkelijke presentatrice niet zo heel veel foto’s van zichzelf. En daarom is het ook zo bijzonder dat er nu een kiekje is opgedoken, waarin Quinty zo veel van zichzelf laat zien. In haar outfit heb je natuurlijk prachtig zicht op het verrukkelijke van de presentatrice. Ze weet er ook ontzettend leuk bij te lachen. Quinty is duidelijk een van de mooiere vrouwen in Nederland. Niet alleen vanwege haar fantastische , al helpt dat natuurlijk wel mee, maar ook vanwege haar lieve lach en ongelooflijk leuke karakter. Er zijn maar weinig mensen die niet genieten van Quinty Trustfull op televisie.

Quinty Trustfull gaat lekker eventjes aan de koffie

De knappe presentatrice is er even helemaal klaar mee en besluit dat het tijd is voor een korte pauze. Ze gaat er maar even lekker bij zitten en neemt een bakje koffie. De foto is duidelijk onderdeel van een fotoshoot waar Quinty aan mee doet, maar dat maakt hem natuurlijk niet minder leuk. Dankzij de foto krijg je meteen een beetje mee hoe het zou zijn om in een huisje te wonen met Quinty. En dat is helemaal niet verkeerd.
Quinty Trustfull is een zeer verleidelijke dame

Hoewel ze niet vaak hele verleidelijke foto’s plaatst, zijn de foto’s die ze op haar tijdlijn heeft staan natuurlijk wel ontzettend interessant. Wat het meeste opvalt aan die foto’s is misschien toch wel de aantrekkelijke en aanstekelijk lach van Quinty. De presentatrice houdt er duidelijk van om te lachen en dat kan je ook wel zien op de foto’s. Dat is overigens helemaal niet erg, want Quinty heeft ook gewoon een ongelooflijk aantrekkelijke lach. En dus zijn foto’s waarop de presentatrice aan het glimlachen is, ook ontzettend interessant voor haar volgers. Die smullen sowieso van alle mooie foto’s van Quinty en zijn altijd blij als ze weer iets plaatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak