Foto: Puck Moonen zit onder de smurrie na zware inspanning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft zich weer zwaar moeten inspannen. Zelfs zo zwaar dat haar hele gezicht nu onder zit!

Puck Moonen heeft weer hard moeten werken. Dit keer was het voor haar eerste gravel worldcup. De knappe wielrenster werd hier derde, wat betekent dat ze direct is gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap.

Puck Moonen nog nooit zo kapot geweest

De beeldschone wielrenster heeft voor het eerst mee gedaan aan de gravel worldcup. Dit is een evenement waar mensen op een fiets naar keuze aan mee mogen doen. Deze fiets mag dan alleen niet elektrisch aangedreven zijn. Puck Moonen is oorspronkelijk een echte wegwielrenster, en is het dan ook niet gewend om door de modder te fietsen. Daardoor is haar prestatie juist alleen nog maar knapper. Het waren dan ook de zwaarste 5.5 uur ooit voor Puck. Ze laat weten dat ze nog nooit zo kapot was na een wedstrijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen kiest voor comfort

Na de zware tocht laat Puck Moonen zich heerlijk verwennen. Ze ging na de race eerst lekker een verdiend frietje halen. Na de inspanning hijst ze zichzelf in een nauwsluitend pakje. Eenmaal thuis aangekomen blijft ze lekker de hele dag in een zacht huispakje uitrusten. Met een kleurrijk outfitje en lekker warmen sokken aan kan Puck Moonen de hele dag heerlijk chillen. De prachtige wielrenster heeft dit na haar knappe prestatie ook zeker verdiend!

Voor de echte kenners deelt Puck Moonen de specificaties van haar fiets

Het was pas de tweede keer dat de prachtige wielrenster op de fiets had gereden. Voor de echte kenners deelt Puck Moonen alle specificaties en afstellingen die ze voor haar fiets heeft gebruikt op haar sociale media. Er zit dus een heel plan achter haar derde plek en die is dan ook alles behalve aan komen waaien. Puck Moonen heeft dit jaar elke worldcup gemist. Er waren dit jaar namelijk 12 kansen om je te kwalificeren voor het wereld kampioenschap. Puck Moonen had hier maar één kans voor en die heeft ze met beide handen aangepakt. Ze is dan ook ongelofelijk blij dat deze ene kans goed is uitgepakt

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen heeft wereldwijd fans

Niet alleen in Nederland heeft Puck Moonen fans. Ook in Italië wordt er over de knappe wielrenster geschreven. Met haar prestaties en beeldschone uitstraling heeft ze ook een naam gemaakt in het buitenland. Puck Moonen is dan ook een genot voor je ogen en dit zien niet alleen de Nederlanders.

Puck Moonen mocht rondje Zandvoort

Waar tijdens het Formule 1-weekend alleen auto’s over de baan reden, werd er voor Puck Moonen een uitzondering gemaakt. In samenwerking met Williams mocht de prachtige wielrenster met haar fiets het circuit op. Dit leverde dan ook prachtplaatjes op!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Williams Racing (@williamsracing)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen draagt verdacht weinig onder openhangend jasje

Modepopje Nikkie Plessen showde in haar inmiddels verwijderde stories een outfit die erg veel liet zien. Ze had een jasje aan dat misschien nét iets te ver open hing...

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.