Foto: Puck Moonen zit onder de smurrie na zware inspanning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft zich weer zwaar moeten inspannen. Zelfs zo zwaar dat haar hele gezicht nu onder zit!

Puck Moonen heeft weer hard moeten werken. Dit keer was het voor haar eerste gravel worldcup. De knappe wielrenster werd hier derde, wat betekent dat ze direct is gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap.

Puck Moonen nog nooit zo kapot geweest

De beeldschone wielrenster heeft voor het eerst mee gedaan aan de gravel worldcup. Dit is een evenement waar mensen op een fiets naar keuze aan mee mogen doen. Deze fiets mag dan alleen niet elektrisch aangedreven zijn. Puck Moonen is oorspronkelijk een echte wegwielrenster, en is het dan ook niet gewend om door de modder te fietsen. Daardoor is haar prestatie juist alleen nog maar knapper. Het waren dan ook de zwaarste 5.5 uur ooit voor Puck. Ze laat weten dat ze nog nooit zo kapot was na een wedstrijd.

Puck Moonen kiest voor comfort

Na de zware tocht laat Puck Moonen zich heerlijk verwennen. Ze ging na de race eerst lekker een verdiend frietje halen. Na de inspanning hijst ze zichzelf in een nauwsluitend pakje. Eenmaal thuis aangekomen blijft ze lekker de hele dag in een zacht huispakje uitrusten. Met een kleurrijk outfitje en lekker warmen sokken aan kan Puck Moonen de hele dag heerlijk chillen. De prachtige wielrenster heeft dit na haar knappe prestatie ook zeker verdiend!

Voor de echte kenners deelt Puck Moonen de specificaties van haar fiets

Het was pas de tweede keer dat de prachtige wielrenster op de fiets had gereden. Voor de echte kenners deelt Puck Moonen alle specificaties en afstellingen die ze voor haar fiets heeft gebruikt op haar sociale media. Er zit dus een heel plan achter haar derde plek en die is dan ook alles behalve aan komen waaien. Puck Moonen heeft dit jaar elke worldcup gemist. Er waren dit jaar namelijk 12 kansen om je te kwalificeren voor het wereld kampioenschap. Puck Moonen had hier maar één kans voor en die heeft ze met beide handen aangepakt. Ze is dan ook ongelofelijk blij dat deze ene kans goed is uitgepakt
Puck Moonen heeft wereldwijd fans

Niet alleen in Nederland heeft Puck Moonen fans. Ook in Italië wordt er over de knappe wielrenster geschreven. Met haar prestaties en beeldschone uitstraling heeft ze ook een naam gemaakt in het buitenland. Puck Moonen is dan ook een genot voor je ogen en dit zien niet alleen de Nederlanders.

Puck Moonen mocht rondje Zandvoort

Waar tijdens het Formule 1-weekend alleen auto’s over de baan reden, werd er voor Puck Moonen een uitzondering gemaakt. In samenwerking met Williams mocht de prachtige wielrenster met haar fiets het circuit op. Dit leverde dan ook prachtplaatjes op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!