Foto: Puck Moonen verbaast volgers met strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wielrenster Puck Moonen verbaast vriend en vijand met een foto van haar aller strakste topje. Dit moet je zien!

De knappe wielrenster Puck Moonen vond het tijd om even een nieuw topje aan te trekken. Daar kan je natuurlijk soms wel eens zin in hebben. Alleen het topje wat Puck aantrekt is misschien wel het strakste topje dat de knappe sporter ooit heeft aangehad. En dat zorgt natuurlijk weer voor een bijzonder goede foto. Een foto die Puck op haar Instagram zet, zodat al haar volgers ervan kunnen genieten. En dat is goed nieuws, want zo krijg je weer gelijk een hele andere kant te zien van Puck. In de warme zon, uitkijkend over het spannende Zandvoort, kan je de knappe dame echt zien genieten.

Lees ook: Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur
Puck mag een klein rondje rijden op het circuit van Zandvoort

Dit weekend is natuurlijk de F1 in Zandvoort en dat betekent dat er genoeg leuke acties zijn om het publiek een beetje te vermaken, maar ook dat er een aantal bedrijven flink inhaken op de F1 met hun marketing. Zo mag Puck voor één van haar sponsoren een rondje doen op het circuit. Dit doet ze natuurlijk niet in een racewagen, maar gewoon, zoals we van haar gewend zijn, op de fiets. De knappe wielrenster doet haar uiterste best om een goede ronde te rijden en ondertussen worden er allerlei mooie foto’s en filmpjes van haar gemaakt. Puck weet zich goed te redden op het circuit en lijkt een erg leuke tijd te hebben met deze opdracht.
Op haar dag vrij geniet Puck van een bakje koffie

Op haar vrije dag doet Puck even rustig aan. Geen fietsen over de racebaan of op andere plekken. Ze blijft lekker een dagje binnen. Maar je moet de dag wel goed beginnen. En dat doet Puck met een heerlijk bakje koffie. Op de kan je zien hoe Puck helemaal tot rust komt. Ze draagt daarbij ook een outfit die ontspanning uitstraalt. Natuurlijk ziet Puck er geweldig uit in haar vrijetijdskleding. De prachtige wielrenster laat wat dat betreft andere vrouwen ook ver achter zich, niet alleen tijdens het fietsen.
Puck geniet van warm weekend Zandvoort

Net als de rest van Nederland zit ook Puck Moonen helemaal klaar om van de race te gaan genieten. Het hele weekend spendeert ze in Zandvoort om daar de F1 een beetje te kunnen volgen. En dat bevalt Puck eigenlijk wel prima. Het is allang bekend dat Puck een groot fan is van snelle voertuigen. Dat ze dus kan genieten van de Formule 1 zal niemand echt meer verbazen. Puck heeft dus een lekker ontspannen dagje voor de boeg, terwijl ze kijkt naar supersnelle auto’s. Daarna moet ze zelf ook weer aan de bak. Maar een dagje ontspanning gaat er goed in bij Puck.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.