Foto: Puck Moonen trekt haar jurkje omhoog om schokkend kleurverschil te laten zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Wielrenster Puck Moonen heeft een nieuwe foto online gezet. En natuurlijk zijn haar volgers daar ontzettend blij mee. Die genieten van het nieuwe plaatje.

Wielrenster Puck Moonen laat het beste van zichzelf zien

Puck Moonen laat op haar nieuwe foto zien hoe je aan mensen kunt laten zien dat je een wielrenner bent, zonder dat je vertelt dat je een wielrenner bent. Met haar prachtige beentjes weet Puck heel goed te vertellen dat ze regelmatig op een fiets zit. Je ziet gewoon het grote kleurverschil tussen haar boven en onderbenen. En dat is wel echt een grote verandering. Haar bovenbenen zijn vanwege die strakke sportbroekjes nog helemaal wit, terwijl haar onderbenen al flink bij gebruind zijn. Dat is toch wel even een grote transformatie als je dat zo ziet. En dat allemaal van dat fietsen.

Het mooie nachtjaponnetje van Puck Moonen betovert wel

Puck Moonen laat haar grote benen zien op een foto in een wel heel erg dun nachtjaponnetje. De brunette weet precies hoe ze de foto een stuk interessanter moet maken. Ze draagt daar precies de juiste kleding voor. Met haar mooie looks weet Puck toch al wel gauw de harten van menig man te veroveren. De mooie brunette weet dondersgoed wat haar mooie looks doen met mensen. Ze weet hoe betoverd de mannen van Nederland raken als ze dit soort mooie pakjes aantrekt. Maar Puck maakt het allemaal niets uit. Die kijkt het gewoon fijn aan en vindt het prachtig om te zien hoe al die mannen reageren. Dit soort foto’s maakt Puck dan ook graag.

Puck Moonen is een groot fan van het laten zien van haar mooie benen

De leuke brunette vindt het helemaal mooi om haar benen te laten zien aan mensen. Daarvoor trekt ze natuurlijk precies de pakjes aan die dat toelaten. Wat dacht je bijvoorbeeld van haar mooie jurkje? Dat zorgt er namelijk ontzettend goed voor dat je zoveel mogelijk van Puck kan zien. Met haar mooie kleding weet Puck Moonen heel erg goed de aandacht van haar fans te trekken. Ze krijgt er ook wel veel voor terug. Haar fans reageren met allemaal lieve woordjes. Dat is natuurlijk wel even genieten. De mooie brunette weet precies hoe ze hen moet vermaken. Dit soort pakjes helpen daar natuurlijk heel erg goed bij.

Al dat trainen heeft Puck twee prachtige benen gegeven

De benen van Puck Moonen zijn natuurlijk niet zomaar ontstaan. Daar heeft ze wel flink wat voor moeten doen. De mooie brunette weet namelijk exact welke oefeningen ervoor zorgen dat ze de mooiste benen krijgt. Al dat fietsen helpt ook gigantisch mee. Daardoor heeft de leuke wielrenster een partij benen gekregen waar je u tegen zegt. Met haar mooie beentjes maakt Puck natuurlijk de leukste foto’s. Er zijn ook maar weinig mensen die de benen van Puck Moonen niet mooi vinden om te zien. Puck zal voorlopig nog wel even doorgaan met het maken van al die mooie foto’s. Daar vindt ze het namelijk veel te leuk voor om te doen.

Meer zien van de prachtige wielrenster kan op Instagram

Als je nog niet bent uitgekeken op de mooie wielrenster, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer leuke kiekjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...