Foto: Puck Moonen traint zich helemaal suf in zo min mogelijk kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk moet Puck Moonen nog steeds trainen om de allerbeste te blijven, maar dat doet ze het liefste in zo min mogelijk kleding.

De mooiste wielrenster van Nederland slaat weer toe

Puck Moonen slaat weer toe. De knapste wielrenster van Nederland is weer hard aan het sporten en daar moet natuurlijk een mooie foto bij gemaakt worden. Zo houdt Puck haar volgers een beetje tevreden. En het is duidelijk dat Puck haar trainingen serieus neemt. Dat valt af te lezen aan haar gezicht op de foto. Ook kan je zien dat ze zich echt volledig aan het inspannen is. Puck geeft zichzelf voor de volle honderd procent. En dat merk je wel als je de knappe wielrenster zo bezig ziet.

Lees ook: Foto: Het lijf van Puck Moonen zit onder de krassen na wilde speelsessie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Het strakke pakje van Puck Moonen

De knappe wielrenster staat weer te shinen in een ongelooflijk mooi pakje. Het is wel wat aan de kleine kant, maar dat maakt niet uit. Daardoor zie je namelijk des te meer van het prachtige lichaam van Puck. De knappe wielrenster heeft natuurlijk ontzettend lang gewerkt aan haar geweldige vormen en die moet ze dan ook af en toe even goed op de foto zetten. Het zou namelijk zonder zijn als ze dat niet zou doen, want al dat trainen heeft haar echt wel een heel erg knap lichaam gegeven. Puck weet iedereen in ieder geval goed te vermaken met haar korte pakjes en buitengewoon mooie lijf. En dat zal voorlopig ook nog wel niet ophouden als het aan Puck ligt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

In strak wielerpakje is Puck Moonen nog steeds het mooiste

Wat Puck ook aantrekt, ze blijft natuurlijk een bijzonder verleidelijke dame. Maar we zien haar natuurlijk het liefste in haar vertrouwde wielerpakje terug. In die outfit kan je namelijk het hele lijf van Puck Moonen in perfecte staat zien. Het strakke pakje is zo ontworpen, dat alle vormen van Puck Moonen, mooi in beeld komen. En dat is natuurlijk toch wel bijzonder. Puck ziet er daarom in haar wieleroutfit zo ontzettend goed uit. Daarbij heeft het ook wel wat om Puck zo in haar natuurlijke omgeving te zien. Op de fiets, in opperste concentratie, zo ken je Puck eigenlijk het beste. En het levert ook nog eens een heel erg leuk plaatje op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

De knappe lach van Puck Moonen

Puck Moonen heeft niet alleen een bijzonder goed lichaam, maar ook nog eens een hele lieve lach. De knappe wielrenster weet echt te stralen als ze aan het lachen is. Daarbij wordt iedereen ook een stukje blijer als ze de mooie lach van Puck zien. Gelukkig laat de wielrenster haar prachtige lach op veel foto’s zien op haar social media. Daardoor heb je eigenlijk altijd wel wat moois om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...