Foto: Puck Moonen steekt haar borstkas vooruit op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen besluit om even een zelfverzekerde foto van zichzelf te nemen. Met haar borst vooruit maakt ze dit spannende kiekje.

Puck Moonen maakt foto op bijzondere plek

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft een foto gemaakt op een wel heel bijzondere plek. Ze staat op een strand en poseert trots met haar borst vooruit. Ze is eigenlijk de kleine wezentjes naast haar aan het imiteren. Puck staat namelijk naast een groep pinguïns die zich duidelijk afvragen wat de knappe wielrenster hier in hemelsnaam komt doen. De vogeltjes lijken vooral verward door de aanwezigheid van Puck. Het is een andere reactie dan de meeste mensen zouden hebben, want die zouden namelijk erg tevreden zijn als Puck plotseling naast hen stond.

Lees ook: Foto: Puck Moonen gooit benen de lucht in op heerlijke stranddag
De heerlijke vakantie van Puck Moonen

De knappe brunette is aan het genieten van een vakantie in Zuid-Afrika en zo te zien aan de foto’s hierboven, bevalt het tripje enorm. Puck is normaal alleen maar hard aan het werk, dus het is wel even verfrissend om de knappe wielrenster in een andere omgeving te zien. En natuurlijk ziet ze er beeldschoon uit. Puck deelt met haar volgers alle leuke momenten, zodat die niks hoeven te missen van de vakantie van de leuke dame. Zo lijkt het net alsof Puck nooit is weggeweest.

Puck Moonen kan het niet laten

Halverwege haar reis begint het toch te kriebelen bij Puck, ze kan het gewoon niet laten. En dus trekt ze haar strakke wielrennerspakje maar aan en stapt ze op de fiets. Door de wilde natuur van Zuid-Afrika is Puck aan het rijden. En natuurlijk worden er tussendoor nog even wat foto’s gemaakt voor de mensen in Nederland. Puck ziet er in haar pakje wel erg goed uit. Het strakke pakje zorgt er namelijk voor dat het goedgevormde van Puck erg goed te bekijken valt. De prachtige rondingen van Pucks komen goed uit de verf.
Puck Moonen maakt de meest mooie foto’s op vakantie

Gelukkig denkt Puck ook een beetje aan haar volgers tijdens haar vakantie. Het zou toch jammer zijn als die na al die tijd in de kou worden gezet. Maar Puck blijft mooie foto’s van zichzelf maken in verleidelijke outfits om zo alle mensen in Nederland een beetje tevreden te houden. En als je de heerlijke foto’s van Puck ziet, dan kan je ook alleen maar tevreden zijn. De knappe wielrenster weet wel hoe ze een foto moet maken. Ze staat er altijd verleidelijk op. Nu helpen de pakjes die Puck uitkiest voor de foto ook wel erg mee. Die zorgen er namelijk voor dat Puck altijd op haar best eruit ziet. Puck is nog wel even in Zuid-Afrika, maar dat is juist fijn, want dat betekent gewoon meer foto’s van de knappe wielrenster. En wie zit daar nou niet op te wachten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!