Foto: Puck Moonen speelt op de vloer met haar harige vriendinnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is weer flink aan het trainen geslagen. Alleen wordt de knappe brunette halverwege haar training lastig gevallen. 

Aantrekkelijke wielrenster  Puck Moonen staakt training

De enorm aantrekkelijke Puck Moonen was even helemaal op aan het gaan in haar training. Puck doet elke dag oefeningen om haar conditie op peil te houden. Zo zorgt zij ervoor dat ze aan de top blijft van de sportwereld. En dat zie je er ook aan af, want Puck heeft een ongelooflijk knap lichaam van al dat sporten gekregen. De ontzettend knappe brunette moest helaas wel vroeg stoppen met haar oefeningen, omdat ze even werd lastig gevallen door haar harige vriendin. En daar moest natuurlijk even mee gespeeld worden. Gelukkig heeft Puck ook gelijk maar een mooie foto gemaakt, zodat haar volgers mee kunnen genieten van dit heerlijke tafereeltje.

Lees ook: Foto: Puck Moonen doet het extreem veilig in de tuin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

De kat van Puck Moonen kwam eventjes plagen

Het lieve beestje van Puck Moonen kwam eventjes plagen bij het baasje. Dat maakte Puck niet zo heel veel uit. Die kon wel een kleine pauze van haar oefeningen gebruiken. En dus nam de knappe brunette even de tijd om met haar poes te knuffelen. Dat leverde natuurlijk een ontzettend lief en schattig beeld op. De aantrekkelijke sporter zag er ook nog eens in har strakke outfit zeer verleidelijk uit. Puck kon natuurlijk niet sporten in haar normale kleding en dus had ze een strak sportpakje aangetrokken. En dat stond haar natuurlijk buitengewoon goed.

Lees ook: Foto: Puck Moonen propt haar heerlijke figuurtje in enorm strak fietsbroekje

Puck Moonen traint rustig door na flinke knuffelsessie

Nadat haar kat genoeg tijd had opgeëist, kon Puck weer rustig verder met haar oefeningen. En dat ging natuurlijk vrij soepel. Puck Moonen traint graag elke dag om ervoor te zorgen dat ze aan de absolute top kan blijven. Dat is nogal bewonderingswaardig. Dat het ook wat oplevert zie je in de foto hieronder. Daar draagt Puck een spannend jurkje en dat ziet er natuurlijk wel heel erg goed uit. Het jurkje staat zo mooi, vanwege Puck haar prachtige lichaam. Dat wordt nog eens extra benadrukt door dit bijzondere kledingstuk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen heeft een heerlijk gevormd lichaam

De knappe wielrenster heeft een heerlijk gevormd lichaam. Dat zie je wel als je de foto’s van de prachtige brunette bekijkt. Haar geweldige vormen, die in de foto hierboven goed zichtbaar zijn in het strakke jurkje, doen al haar volgers watertanden. Puck is de moeilijkste ook niet en vindt het niet erg om haar fantastische lijf te laten zien. Daarom maakt ze ook graag foto’s als ze weer staat te trainen in een strak sportpakje, of wanneer ze een keer een etentje of een event heeft in een spannend jurkje. Puck deelt al die momenten maar wat graag met haar volgers, zodat zij heerlijk kunnen meegenieten van al dat moois.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.