Foto: Puck Moonen propt haar heerlijke figuurtje in enorm strak fietsbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft maar weer eens een foto geplaatst waaruit blijkt dat de knappe brunette helemaal klaar is voor haar volgende overwinning. 

Met deze foto geeft Puck Moonen wel heel veel weg

De knappe wielrenster heeft een nieuw plaatje online staan. En natuurlijk is dat genoeg om haar volgers helemaal te laten smelten. De aantrekkelijke brunette is klaar voor haar volgende wedstrijd. Ze heeft maanden getraind en kijkt uit naar het moment dat ze weer kan laten zien wat ze in huis heeft. En om dat kenbaar te maken, deelt Puck een foto van zichzelf tijdens een van haar trainingen. In haar strakke pakje geeft Puck wel heel veel van haar knappe weg. En terwijl ze dat doet, laat ze gelijk blijken dat ze enorm zelfverzekerd is. Puck Moonen is klaar voor de wereld, en al helemaal voor haar volgende wedstrijd. De winst is dus al zo goed als zeker van haar.

Lees ook: Foto: Puck Moonen doet het extreem veilig in de tuin
Het strakke pakje van Puck Moonen

Wie de outfits voor alle wielrensters ontwerpt verdient echt een goede prijs, want dames als Puck Moonen zien er in hun pakjes echt ongelooflijk aantrekkelijk uit. En dat komt voor een groot deel door de enorm strakke stof die ze aan hebben. Dat zorgt ervoor dat hun even extra goed zichtbaar is. In de ogen van haar fans, is dat natuurlijk een hele goede look voor Puck Moonen. De knappe brunette zou elke dag dit soort foto’s delen als het kon. Niet alleen geeft het Puck weer extra motivatie om de lieve woorden van haar fans te lezen onder haar foto’s. Ook merkt Puck dat haar volgers echt wel blij worden van al die mooie kiekjes die ze plaatst op haar Instagram. De prachtige brunette heeft dus genoeg reden om haar volgers te blijven verrassen.

Lees ook: Foto: Doodsbange Puck Moonen ontsnapt in vliegtuig aan gluiperige stalker
Puck Moonen is een van de knapste sporters van Nederland

Als haar foto’s één ding bewijzen, dan is het wel dat Puck Moonen een van de meest prachtige sporters is van Nederland. Dat merk je wel aan alle heerlijke plaatjes die online staan van de knappe dame. Met haar foto’s weet Puck haar volgers elke dag weer tevreden te houden. En dat vergt nogal wat talent. Want Puck moet elke keer opnieuw weer een verleidelijke foto plaatsen. Niet alleen moet het kiekje dat Puck maakt ervoor zorgen dat de wielrenster er beeldschoon uit ziet, ook moet het niet te veel lijken op de vorige paar foto’s die ze al heeft geplaatst. Dat is natuurlijk best een uitdaging. Maar Puck lijkt het tot nu toe altijd voor elkaar te krijgen om iets moois en vernieuwends te plaatsen. En daar zijn haar volgers de knappe wielrenster natuurlijk enorm dankbaar voor. Die mogen nu met grote ogen genieten van de plaatjes van Puck.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.