Foto: Puck Moonen ligt languit in strak fietsbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is een van de meest knappe wielrensters van het land. Daarom ziet ze er ook zo goed uit in een zeer strak fietsbroekje.

De spannende fietskleding van Puck Moonen

Puck Moonen deelt graag een hoop van haar avonturen met haar volgers. Daarvoor maakt Puck altijd de meest heerlijke foto’s van zichzelf en die zet ze dan op haar Instagram account. Zo kunnen haar volgers precies zien wat de knappe brunette aan het doen is en wat haar bezighoudt. Wat Puck voornamelijk doet in haar vrije tijd is heel veel trainen. Dat zie je ook wel als je haar foto’s bekijkt. Ze is altijd wel gehuld in sportkleding of een heerlijk fietspakje. Puck vindt dat soort pakjes ook altijd prima om te dragen. Ze ziet er namelijk zeer goed uit als ze die draagt.

Lees ook: Foto: Puck Moonen heeft ineens relatie met Red Bull-coureur
Het strakke pakje van Puck Moonen ziet er geweldig uit

Puck Moonen ziet er natuurlijk altijd buitengewoon goed uit. Dat heeft vooral te maken met haar prachtige pakjes. Die zijn stuk voor stuk echte winnaars. Puck is het daar volledig mee eens en dus deelt ze haar pakjes ook graag op social media, zodat meer mensen ervan kunnen genieten. De knappe brunette had even een momentje rust voor haar training en besloot daarvan te genieten met een koffie break. Die is zo goed bevallen, dat Puck ook nog even de moeite nam om haar fans mee te nemen in dat ontspannen moment. Met een foto waar ze languit ligt laat Puck zien hoe goed ze het heeft. Haar fans vinden dat natuurlijk fijn om te horen, die hebben namelijk het beste voor met de knappe brunette.

Puck Moonen gaat voor goud

Fans van de knappe wielerdame vragen zich wel af of ze niet te veel aan het trainen is. Je ziet eigenlijk alleen maar foto’s van Puck die bezig is met oefenen. En wordt dat de prachtige wielrenster niet een keer te veel? Puck heeft een gezond schema. Ze traint veel, maar houdt ook voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Daarbij gaat Puck volledig voor goud. De knappe brunette kan niet anders, het is nu eenmaal hoe ze in elkaar zit. En dankzij die interne motivatie slaat ze zich door alle trainingen heen. Puck wil alleen maar het hoogst haalbare. En dat is natuurlijk wel een applausje waard. Puck weet zich namelijk van onschatbare waarde te maken voor haar ploeg.
Puck Moonen is het knapste als ze door de bochten scheurt

Natuurlijk is Puck het allermooist als ze doet wat ze leuk vindt. En dat is keihard door de bochten scheuren. Puck is in haar strakke pakjes natuurlijk een ongelooflijk knappe dame om te mogen zien. En iedereen is het daar wel over eens. Op haar fiets komt haar beste kant naar voren. Dat is namelijk pas echt haar natuurlijke omgeving.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.