Foto: Puck Moonen ligt languit in strak fietsbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is een van de meest knappe wielrensters van het land. Daarom ziet ze er ook zo goed uit in een zeer strak fietsbroekje.

De spannende fietskleding van Puck Moonen

Puck Moonen deelt graag een hoop van haar avonturen met haar volgers. Daarvoor maakt Puck altijd de meest heerlijke foto’s van zichzelf en die zet ze dan op haar Instagram account. Zo kunnen haar volgers precies zien wat de knappe brunette aan het doen is en wat haar bezighoudt. Wat Puck voornamelijk doet in haar vrije tijd is heel veel trainen. Dat zie je ook wel als je haar foto’s bekijkt. Ze is altijd wel gehuld in sportkleding of een heerlijk fietspakje. Puck vindt dat soort pakjes ook altijd prima om te dragen. Ze ziet er namelijk zeer goed uit als ze die draagt.

Lees ook: Foto: Puck Moonen heeft ineens relatie met Red Bull-coureur

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Het strakke pakje van Puck Moonen ziet er geweldig uit

Puck Moonen ziet er natuurlijk altijd buitengewoon goed uit. Dat heeft vooral te maken met haar prachtige pakjes. Die zijn stuk voor stuk echte winnaars. Puck is het daar volledig mee eens en dus deelt ze haar pakjes ook graag op social media, zodat meer mensen ervan kunnen genieten. De knappe brunette had even een momentje rust voor haar training en besloot daarvan te genieten met een koffie break. Die is zo goed bevallen, dat Puck ook nog even de moeite nam om haar fans mee te nemen in dat ontspannen moment. Met een foto waar ze languit ligt laat Puck zien hoe goed ze het heeft. Haar fans vinden dat natuurlijk fijn om te horen, die hebben namelijk het beste voor met de knappe brunette.

Puck Moonen gaat voor goud

Fans van de knappe wielerdame vragen zich wel af of ze niet te veel aan het trainen is. Je ziet eigenlijk alleen maar foto’s van Puck die bezig is met oefenen. En wordt dat de prachtige wielrenster niet een keer te veel? Puck heeft een gezond schema. Ze traint veel, maar houdt ook voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Daarbij gaat Puck volledig voor goud. De knappe brunette kan niet anders, het is nu eenmaal hoe ze in elkaar zit. En dankzij die interne motivatie slaat ze zich door alle trainingen heen. Puck wil alleen maar het hoogst haalbare. En dat is natuurlijk wel een applausje waard. Puck weet zich namelijk van onschatbare waarde te maken voor haar ploeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PINARELLO (@pinarello_official)

Puck Moonen is het knapste als ze door de bochten scheurt

Natuurlijk is Puck het allermooist als ze doet wat ze leuk vindt. En dat is keihard door de bochten scheuren. Puck is in haar strakke pakjes natuurlijk een ongelooflijk knappe dame om te mogen zien. En iedereen is het daar wel over eens. Op haar fiets komt haar beste kant naar voren. Dat is namelijk pas echt haar natuurlijke omgeving.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!