Foto: Puck Moonen laat volgers schrikken met levensgevaarlijke selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met de Tour de France deze maand zou je bijna de andere grote wielerlegende, Puck Moonen, vergeten. Met deze foto trekt ze de aandacht.

Puck Moonen, misschien wel de grootste, vrouwelijke wielrenner die het land gekend heeft, is momenteel nog steeds heel hard bezig met trainen. Ze rijdt met haar trouwe fiets een flink eind door de bergen en ziet daarbij de mooiste landschappen die de aarde te bieden heeft. En dan kan Puck niet anders dan af en toe een ontzettend mooie foto maken. Maar ze brengt zichzelf daar dan wel onnodig mee in gevaar. Puck weet het namelijk te presteren om op de fiets een selfie te maken, met slechts één hand aan het stuur. Op de steile bergpaden is dat niet het slimste idee allertijden.

Lees ook: Foto: Puck Moonen gebruikt haar vingers voor spetterend kunststukje
Puck Moonen maakt leuke selfie op de fiets

De selfie van Puck is natuurlijk wel erg leuk om naar te kijken. Het is altijd fijn om Puck in actie te zien. Fietsen is haar passie, dus om daar dan zoveel van mee te mogen krijgen van Puck zelf, is toch wel heel bijzonder. Daarbij is de lach van Puck genoeg om zelfs de meest ijzige mannen te doen smelten. Puck is een prachtige dame om naar te mogen kijken en dat weet ze gelukkig zelf ook. Daarom doet ze ook haar uiterste best om al die mooie foto’s te maken voor haar volgers. Die zijn haar dan weer uiterst dankbaar en steunen haar daarom ook door weer en wind.
De prachtige reis van Puck door de bergen

Puck heeft het misschien niet altijd even makkelijk en haar leven bestaat grotendeels uit trainen. Maar ze krijgt wel een paar van de mooiste plekjes ter wereld te zien als compensatie. En dat is ook wel wat waard. Puck mag dagelijks door de meest idyllische en sprookjesachtige landschappen rijden en daar wordt je vanzelf gewoon blij van. Voor Puck is het eigenlijk dubbelfeest, want ze krijgt niet alleen een aantal hele bijzondere plekken te zien, maar ze mag zich ook dagelijks bezig houden met haar passie. Dat is ook wel een hoop waard. Dus ondanks de zware trainingen, bevalt Puck haar huidige levensstijl wel. Ze zou het voor geen goud willen ruilen.
Puck Moonen is de knapste wielrenster

Van alle wielrensters in Nederland bewijst Puck Moonen keer op keer weer dat ze toch echt de allerknapste is. Puck ziet er niet alleen goed uit in een strak tenue, maar ook als ze niet aan het sporten is trekt ze alle aandacht naar zich toe. Zeker als ze weer een verleidelijke outfit heeft aangetrokken. Haar warme persoonlijkheid en lieve lach dragen ook zeker bij aan haar populariteit. Puck heeft de harten van de Nederlandse mannen al tijden geleden veroverd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.