Foto: Puck Moonen heeft ineens relatie met Red Bull-coureur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen verbaasde iedereen met een Valentijnsdag-post. Blijkbaar heeft de wielrenster al die tijd geheim gehouden dat ze een vriend heeft. Misschien wel omdat het geen wielrenner is, maar een bekende autocoureur!

Puck Moonen leek lange tijd die vrouw waarvan het een wonder leek dat ze nog single was. Na de breuk met bmx-er Twan van Gendt was het enorm stil rondom Puck. De enige die af en toe nog een poging leek te wagen was DJ Nicky Romero, door regelmatig onder de posts van de wielrenster te reageren. Toch heeft Puck het voor elkaar: Ze lijkt een nieuwe vlam gevonden te hebben!

Puck Moonen gaat vreemd met bekende autocoureur

Alles in het leven van Puck Moonen draait om de fiets. Wielrennen is haar werk, maar ook overduidelijk haar passie. Op het overgrote deel van haar Instagram foto’s is een fiets, of op z’n minst een fietshelm te zien. Je zou dan ook verwachten dat Puck Moonen in de liefde iemand zou zoeken die dezelfde voorliefde voor de fiets deelt. Niets blijkt echter minder waar. De prins van de bloedmooie wielrenster komt namelijk niet op een wit paard of op de fiets, maar keihard aangescheurd in een raceauto. Je zou hiermee kunnen zeggen dat ze vreemd gaat op haar andere grote liefde, de fiets.

Dit is de nieuwe vriend van Puck Moonen

De nieuwe vriend van Puck Moonen is niemand minder dan Callan O’Keeffe. Deze Britse coureur, geboren in Zuid-Afrika, gold lange tijd als één van de grootste talenten uit de academie van Red Bull. Hoewel hij ooit nog 3e werd op een kartkampioenschap waar Max Verstappen er met de winst vandoor ging, wist hij niet dezelfde successen te boeken als de Nederlander. Inmiddels is O’Keeffe zelf niet meer actief als coureur, maar helpt hij andere jonge coureurs met trainingen en begeleiding.
Puck Moonen op heel bijzondere manier verleid door nieuwe vriend

Je moet van goede huize komen wil je een schoonheid als Puck Moonen kunnen versieren. Soms zijn hiervoor trucjes nodig waar de meeste mannen zich niet aan wagen. Callan O’Keeffe wilde blijkbaar ontzettend ver gaan voor de wielrenster, zo blijkt uit een reactie van de autocoureur op de Valentijnspost van Puck. Hij schrijft: “Jouw familie gijzelen is de beste beslissing die ik ooit genomen heb”. We snappen dat je voor een dame als Puck veel uit de kast wil trekken, maar dit gaat misschien wel heel ver, Callan. Gelukkig gaat het natuurlijk om een grap, en weet Puck er een leuke reactie op te geven. Ze zegt: “Ik beloof je dat ik niet wegren als je mijn familie weer vrijlaat”. Qua humor lijkt het dus wel goed te zitten tussen de tortelduifjes.

Puck Moonen laat haar vormen zien in strak pakje

De afgelopen tijd was Puck Moonen druk aan het trainen in de Verenigde Arabische Emiraten. Ze was hier voor een shoot van een sponsor, en liet op de foto’s nog maar eens zien hoe topfit ze was. Het strakke wielrenpakje van Puck sluit geweldig aan op haar . Haar fans genieten enorm van de plaatjes die de knappe wielrenster deelt vanuit de zandbak.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!