Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto’s op. 

Wielrenster Puck Moonen staat over het algemeen bekend als een van de meest knappe vrouwen van Nederland, maar ook Puck heeft van die momenten dat ze er eigenlijk niet uitziet. En dan vindt ze het juist ook wel leuk om een fotootje te maken, zodat haar volgers kunnen meegenieten van haar kleine ongelukjes. Zo was Puck de hele week aan het trainen. En hoewel dat natuurlijk wel erg knap is, leverde het vreemde weer deze week een beetje een benarde situatie op. Gelukkig is Puck de moeilijkste niet en deelde ze maar al te graag de foto die het trainen opleverde.

Lees ook: Foto: Puck Moonen geniet van kletsnat wielerpakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Na een week droogte en plotselinge regen, nam Puck een hap vol modder

Puck had even niet rekening gehouden met het extreme weer in Nederland deze zomer. Dat levert nogal wat nare situaties op. Zo heeft Nederland natuurlijk eerst last gehad van een flinke droogte. En dat zorgde ervoor dat alles droog en stoffig werd. Toen kwam er opeens een flinke regenbui. Dat zorgde er weer voor dat die enorm stoffige en droge aarde, veranderde in modder. De temperaturen bleven echter hoog. En dus was Puck op haar training niet alleen helemaal vies van de modder, maar ook doorweekt van het transpireren. Puck was al weer vergeten hoe de Nederlandse zomers werkten. Maar nu is ze daar pijnlijk hard aan herinnerd. Het enige wat Puck nu nog wil is een verfrissende douche nemen.

Puck laat de realiteit achter Instagram zien

Als topsporter heeft Puck natuurlijk vele volgers die alles wat ze op Instagram plaatst zien als inspiratie voor hun eigen leven. Dus besluit Puck om even duidelijk te maken dat niet alles wat je ziet op Instagram ook daadwerkelijk de werkelijkheid is. Zo plaatst Puck eerst een ongelooflijk verleidelijke foto van zichzelf met een vriendin in de sportschool. Ze zet haar meest zwoele blik op en poseert met haar vriendin moeiteloos tussen alle apparaten. Zo laat Puck het sporten er gelijk makkelijk en modieus uit zien. Maar dat het er niet echt zo aan toe gaat in de sportschool, dat wordt wel duidelijk als Puck kort daarna een tweede foto deelt met haar volgers. En die foto laat meer van de realiteit zien.

Puck is bezweet en moe na lange training

In het echt is Puck natuurlijk ook gewoon maar een mens en dat betekent dat ze net als ieder ander na een lange training rood aanslaat en bezweet de sportschool verlaat. Puck en haar vriendin zien er daarbij ook redelijk moe uit. Ze hebben in ieder geval erg hun best gedaan tijdens het sporten, dat moet wel gezegd worden. Puck vindt het ook wel fijn om even intensief te trainen. Zo kan ze een beetje haar hoofd leeg maken en haar conditie op peil houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.