Foto: Puck Moonen deelt heerlijke selfie in wielerpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen doet graag haar reputatie als mooiste wielrenster eer aan door het plaatsen van leuke foto’s van zichzelf in strakke pakjes. 

De knappe wielrenster Puck Moonen wordt door velen gezien als de mooiste dame binnen de sport. En Puck vindt dat natuurlijk een hele eer. En die eer houdt ze graag hoog. Daarom plaatst ze ook graag foto’s van zichzelf in strakke pakjes, zodat al haar volgers kunnen zien waarom Puck de titel van mooiste wielrenster verdiend. De snelle dame weet altijd de meest leuke kiekjes te maken voor, tijdens en na haar rondes. En al die mooie foto’s krijg je dan gewoon in je feed. Puck heeft er geen probleem mee om af en toe wat meer van zichzelf te laten zien.

Lees ook: Foto: Puck Moonen laat volgers schrikken met levensgevaarlijke selfie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck maakt volgers blij met mooie selfie

Met haar zonnige foto weet Puck een groot deel van haar volgers weer blij te maken. De knappe wielrenster plaatst de zonnige foto aan het einde van een van haar oefenrondjes. Hoewel ze redelijk moe is, heeft Puck nog wel genoeg energie voor een leuke foto. Het licht is ook te goed, dan moet je wel een foto maken. Lachend neemt Puck snel de selfie om vervolgens voldaan naar huis toe te gaan. Daar geniet ze van een heerlijk ontspannen avondje, terwijl er allemaal mooie complimenten binnen komen onder de foto. Daarmee is Puck haar dag ook weer helemaal goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Een stoere foto van Puck in actie op de fiets

Haar knappe selfie liet Puck zien aan het einde van haar oefenritje, helemaal moe en voldaan. Maar op deze stoere actiefoto is Puck nog lang niet bij het einde aangekomen. Puck scheurt alle bochten door en is maar op één ding gefocust, namelijk een snellere tijd rijden. Foto’s van Puck in haar natuurlijke element zijn altijd genieten. Op haar fiets is Puck namelijk het meeste op haar gemak en dat kan je aan alles merken. Ze lijkt wel een compleet ander persoon als ze op haar tweewieler zit. Maar ze trekt wel nog steeds de aandacht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck op haar fiets is een gouden combinatie

Het grootste deel van haar tijd is Puck Moonen bezig met trainen. Ze moet wel, want haar concurrentie zit natuurlijk ook niet stil. Puck moet zich blijven inzetten, want anders kan ze straks niet meer meedoen met de grote jongens. Puck is dus continu op haar fiets te vinden om haar conditie op peil te houden en te trainen om een betere tijd neer te zetten. Toch vervelen foto’s van Puck op haar fiets nooit. Het is altijd mooi om iemand bezig te zien met haar passie, zeker als ze die passie uit mag voeren in een heerlijk strak wielrennerspakje. Puck op haar fiets in haar strakke pakje blijkt al jaren een gouden combinatie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!