Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto’s bewijzen het tegendeel!

Holly Mae Brood ziet het allemaal niet meer zo scherp

Net zoals voorgaande seizoenen is Holly Mae Brood onze Nederlandse vertegenwoordigster wat betreft de presentatie van Love Island. Samen met Belgische collega Viktor Verhulst zijn ze veel aanwezig om spellen uit te leggen of ze brengen goed en slecht nieuws aan de kandidaten. Holly is uiteraard heel goed geschrikt als presentatrice. De knappe Holly doet het uitstekend en de brunette is natuurlijk ook nog eens leuk om naar te kijken. Wel vragen veel mensen zich af wat de presentators nou eigenlijk de hele dag uitvoeren buiten de opnames. Want ook zij zitten de hele dag op een eiland. Het is wel al langer bekend dat de deelnemers slechts één of twee glaasjes alcohol per dag mogen om de sferen een beetje rustig te houden. Dit lijk niet voor Holly te gelden want onderstaande foto is behoorlijk wazig te noemen. Dat komt door haar vriendje Soy Kroon, die toevallig aanwezig was tijdens de opnames.

De foto’s zijn gemaakt terwijl Holly de villa inloopt om iets aan te kondigen. Na de wazige foto’s gemaakt door de vriend van Holly zien we ook nog een scherpe foto waarop de brunette heel serieus voor zich uitkijkt. Al met al kunnen we niet zeggen dat Soy Kroon een vaste hand van fotograferen heeft. Deed hij niet al eens mee aan Het Perfecte Plaatje?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Holly Mae Brood kondigt heftig nieuws aan

Eigenlijk betekent het altijd dat er iets spannends staat te gebeuren in de villa van de kandidaten wanneer Holly Mae Brood binnen komt lopen. Vaak is iedereen dan ook helemaal opgetut en de singles verzamelen zich rondom de vuurkorf. Wie er misschien elke keer zelfs het allermooist uitziet is Holly zelf. De presentatrice verschijnt telkens weer in een prachtige jurk of outfit. Daarbij zijn haar haren altijd weer op en top verzorgd en zit er een flinke laag make-up op het huidje van Holly. In het meest recente filmpje is te zien dat Holly met een ernstig gezicht de villa in komt lopen. De presentatrice komt namelijk het nieuws brengen dat de finale eraan komt maar dat er nog één koppel naar huis moet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Love Island is weer van start met Holly Mae Brood

Het nieuwste seizoen van Love Island is al weer even van start gegaan. Tijdens het tv-programma gaan allerlei knappe singles opzoek naar de ‘ware’ liefde. De singles nemen het zelf altijd erg serieus, want de mannen en vrouwen uit Nederland en België winden er geen doekjes om wanneer ze interesse in iemand hebben. Uiteindelijk is het doel van het programma dat er zoveel mogelijk koppels worden gevormd en dat de singles er een relatie aan overhouden. Om het programma nog een beetje spannend te maken voor de kijker kan je vanuit thuis stemmen op jouw favoriete koppel. Het programma is elke werkdag op tv dus tijd zat om een oordeel te krijgen over de koppeltjes. Het favoriete koppel wint uiteindelijk een geldprijs en natuurlijk de liefde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!