Foto: Prachtige Jada Borsato bewijst dat we vader Marco dankbaar moeten zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zanger Marco Borsato heeft stiekem een beeldschone dochter, Jada Borsato, we kunnen best dankbaar zijn voor deze prachtige brunette!

De zanger Marco Borsato heeft een dochter genaamd Jada Borsato die recent 21 jaar is geworden. Jada heeft een prachtige stem en vind het geweldig om te zingen. Ook plaatst ze graag foto’s op haar sociale media accounts. Daar heeft ze een foto geplaatst en laat ze gelijk zien hoe prachtig ze wel niet is.

Jada Borsato laat zichzelf goed zien

De brunette Jada Borsato weet goed hoe ze moet poseren voor een foto! Dat laat ze dan ook zeker goed zien in een recent plaatje die ze heeft geplaatst toen ze in Ibiza was. Haar vormen zien er prachtig uit en het jurkje was ze aan heeft zou elk moment kunnen wegwaaien. Fans kunnen van dit kiekje echt alleen maar genieten en mogen wel dankbaar zijn dat Marco zo’n beeldschone dochter heeft! Zo krijgt Jada ook veel reacties op het plaatje zoals: ”Wauw mooie lieve Jeed!”, ”Knappie ben je ook!” en ”Wauw Jada wat een prachtige foto!” Haar volgers zijn echt aan het watertanden om de prachtige foto.

Klik hier om zelf de foto te bekijken.

Jada Borsato

Jada Borsato maakt een einde aan lange relatie

De knappe zangeres Jada Borsato heeft het uitgemaakt met haar nu ex-vriend, Roeland Beelen. De twee waren wel 11 jaar al samen, maar nu is de relatie toch tot een einde gekomen. Erg vervelend voor Jada, ook omdat er vanwege de beschuldigingen van Marco Borsato er veel aan de gang was.

Jada en Roeland kregen een relatie nadat hij mee had gedaan aan The Voice Kids. Het kan dan ook niemand verbazen dat hij wel echt close was geworden met Jada en de familie. Hij heeft namelijk de breuk tussen Marco Borsato en Leontine meegemaakt en ook de schandalen over Marco Borsato de afgelopen jaren. Maar toch is de relatie echt voorbij. Voor hun 9e jubileum hadden ze ook niks geplaatst op sociale media. Nu het voorbij is heeft Jada Borsato weer veel aandacht van alle mannen. Ze is namelijk single en wie zou er niet met de prachtige brunette samen willen zijn?

Jada Borsato maakt fans blij met prachtige outfits

De zangeres Jada Borsato deelt graag foto’s met haar leukste kleding aan. Ze maakt gelukkig ook regelmatig foto’s van de beeldschone outfits die ze kan samen stellen. Zo kunnen haar fans elke keer weer zien hoe prachtig haar vormen wel niet zijn. Wel fijn dat haar volgers niet zo kieskeurig zijn met wat ze aanheeft, ze krijgt hoe dan ook altijd veel comments over hoe geweldig ze er wel niet uitziet! Daarom snappen we het ook wel dat ze het ook echt leuk vind om haar volgers allemaal verschillende kiekjes te geven van haar leuke momenten in mooie kleding. Dus haar fans mogen hier zeker enorm blij mee zijn!

Jada Borsato

Wil je nog meer zien van Jada Borsato? Dat kan op Instagram

Jada Borsato heeft nog veel meer mooie foto’s en video’s op haar Instagram account staan. Dus neem vooral snel een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!