Foto: Politiek verslaggeefster Marleen de Rooy onthult geheimpje achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marleen de Rooy is na een kleine pauze weer terug aan het werk en onthuld in haar eerste week gelijk een groot geheim aan de buitenwereld. 

Marleen de Rooy klapt groot geheim aan de klok

De knappe brunette is vooral bekend van ‘Rondje binnenhof’. Ze is na een politieke zomerstop nu weer begonnen met werken. En natuurlijk deelt ze meteen een beeld van achter de schermen. Op haar foto laat Marleen gelijk een geheimpje zien van achter de schermen: ze staat in dit soort items blijkbaar op een ophoging om iets groter te lijken. Waar dat dan voor nodig is, met achtergronden en greenscreens is nog niet helemaal duidelijk. Misschien is het voor wanneer ze iemand naast haar heeft staan wel handig. Of om te voorkomen dat ze niet boven de leuning uitkomt. Want de knappe verslaggeefster mag natuurlijk niet te klein lijken op beeld. Dat is niet de bedoeling. Marleen accepteert het doosje waar ze op staat met een lach en laat zich alsnog van haar beste kant zien.

Lees ook: Foto: NOS-verslaggeefster Marleen de Rooy verwent kijker tijdens Rondje Binnenhof

Het spannende pakje van Marleen de Rooy

Marleen is dus terug en dat is goed nieuws. De Nederlandse publieke omroep was natuurlijk al niet meer hetzelfde zonder haar. En dat terwijl televisiekijkend Nederland niet eens zo lang zonder Marleen heeft hoeven doen. De aantrekkelijke brunette heeft even een heerlijk pakje aangetrokken om haar volgers mee te verrassen. Alleen ziet ze er zo wel heel zakelijk uit. Het pakje verhult dan ook wel een heleboel. En dat is natuurlijk ook niet fijn. Je moet wel iets te zien krijgen aan het mooie van Marleen de Rooy. Maar gelukkig is de knappe brunette de moeilijkste niet en heeft ze online nog veel meer mooie foto’s van zichzelf staan. Daar worden haar volgers natuurlijk blij van.

Lees ook: Foto: Mark Rutte laat zich aanraken door vrouwelijke collega
Marleen de Rooy staat graag op daken en balkons tijdens opnames

De knappe verslaggeefster heeft wel een bijzondere niche gevonden om zichzelf toe te eigenen. De knappe brunette doet namelijk het meeste van haar werk vanaf een balkon of dak. En dat is natuurlijk wel weer bijzonder te noemen. Kan Marleen dan helemaal geen verslag doen als ze op de grond staat? Nou, blijkbaar gaat dat toch lastig. Ze had ook een verhoginkje nodig in de vorige foto. En daar stond de aantrekkelijke verslaggeefster al vrij hoog. Blijkbaar voelt de knappe dame zich dan toch meer op haar gemak, waardoor de items een stukje makkelijker gaan. Na ja, als Marleen er beter van wordt, waarom dan ook maar niet. En het is niet alsof je minder van de knappe verslaggeefster kan genieten als ze hoger staat. Sterker nog, als ze op een verhoging staat is er zelfs meer van het aantrekkelijke van Marleen in beeld. Duidelijk een verbetering dus in het programma die ze zeker moeten blijven toepassen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!