Foto: Pleun Bierbooms ligt op boot in uitdagend badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pleun Bierbooms geniet van de zon in een wel héél uitdagend badpakje. De blondine poseert uitgebreid op een boot en maakt het nog heter voor haar volgers.

Pleun Bierbooms showt alles in spannend badpakje

Zangeres Pleun Bierbooms laat er geen gras over groeien dat ze hartstikke trots is op haar lichaam. De blondine gaat dan ook niet binnen zitten nu het zulk mooi weer is in Nederland. Pleun gaat er juist lekker op uit met haar vrienden en vriendinnen om eens lekker te zonnen en te genieten. De blondine heeft best een lichte huid dus ze moet zich natuurlijk wel goed insmeren, want anders is ze zo verbrand. Dat zou jammer zijn, want dan kan ze haar volgers niet meer blij maken met zulke mooie foto’s in badpak. Het helpt natuurlijk ook dat het badpakje van Pleun erg spannend is. Hierdoor trekt de zangeres alle aandacht op het water naar zich toe. Het zwarte badpak heeft allerlei uitgesneden stukken, waardoor Pleun haar huid er tussendoor komt. Bekijk de foto van Pleun in haar spannende badpak hier. Wat ook opvallend is aan de fotoreeks is dat ook Merel Beks te zien is op de boot. Blijkbaar zijn de twee vriendinnen. Pleun plaatst de fotoreeks ook als samenwerking met het merk Hunkemöller.

Pleun Bierbooms schittert tijdens de FHM uitreiking

Elk jaar is het weer een spannende dag voor vele knappe vrouwen, zoals Pleun Bierbooms, als het nieuwe magazine van de FHM 500 verschijnt. Hier hoort uiteraard ook een evenementje en award uitreiking bij om het allemaal extra spannend te maken. Elk jaar worden de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland in een lijst geplaatst. Voor dit evenement is Pleun Bierbooms uiteraard uitgenodigd met haar betoverende ogen en zuivere stem. Om op de award uitreiking helemaal in stijl aan te komen heeft Pleun zichzelf prachtig opgedoft. De zangeres draagt een strakke zwarte jurk, waardoor haar goede figuur erg mooi uitkomt. De look bestaat niet uit poespas maar gewoon uit een natuurlijke en prachtige stijl. Pleun haar blonde haren zitten losjes in de krul terwijl ze verleidelijk in de camera staart.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@pleunbierbooms)

Pleun Bierbooms deelt mooiste vakantiefoto’s

Het is wel duidelijk dat Pleun Bierbooms wel van een aantal vakanties per jaar is. Niet iedereen kan dit zich natuurlijk veroorloven maar Pleun doet er niet moeilijk over. Zo doet de zangeres ook regelmatig influencer klussen waarmee ze bijverdient. Pleun is dit keer naar Cannes in Frankrijk afgereisd om te genieten van de zon. Op de eerste foto ligt ze innig met haar vriend op een boot te kijken naar de kust. Pleun tagt de man niet in de foto, dus wie het is blijft onduidelijk. Op de tweede foto zit Pleun breed lachend met een vriendin in een mooi Frans restaurant. De twee vriendinnen kijken vol verlangen naar hun eten in de camera. Pleun draagt weer eens een simpele zwarte jurk, die haar uiteraard erg goed staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@pleunbierbooms)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?