Foto: Pien Hersman (20) laat zich van haar allermooiste kant zien zonder schaatspak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman laat op een van haar nieuwste foto’s zien waarom ze de meest geliefde schaatsster van het moment is. 

In de betoverende wereld van het schaatsen schittert de 20-jarige Pien Hersman als een echt ster. Pien Hersman heeft ondertussen niet alleen het ijs verovert met haar indrukwekkende prestaties, maar weet ook de harten van de Nederlandse mannen te veroveren met haar ontzettend mooie foto’s. Daarmee maakt de jonge schaatsster pas echt een goede indruk. De meeste Nederlandse mannen kennen haar dan ook inmiddels wel. Pien Hersman heeft zichzelf opgeworpen als het volgende grote Nederlandse talent. Met haar nieuwste foto heeft ze haar volgers weer flink verbaast.

Pien Hersman laat een hele andere kant van zichzelf zien

Recentelijk liet Pien zich van haar allermooiste kant zien tijdens het Body&Fit Award Gala. Tijdens de mooie avond imponeerde de jonge schaatsster in een prachtig zwart jurkje. Te midden van andere prachtige vrouwen voelde Pien zich ongelooflijk op haar gemak en wist ze precies wat ze moest doen om goed en zelfverzekerd over te komen op beeld. Hoewel haar hart wellicht liever op het ijs zou zijn, bewees Pien dat ze ook op sociale evenementen enorm kan schitteren. Het zwarte jurkje, dat haar vormen op erg goed accentueerde, zorgde voor veel bewonderende blikken richting de schaatsster.

Pien Hersman weet elke foto toch wel bijzonder te maken

Tijdens het gala deelde Pien Hersman regelmatig glimlachende momenten, waarbij haar lieflijke uitstraling de harten van haar volgers deed smelten. Gedurende de avond wist Pien haar volgers te betrekken bij het feest, door hen te trakteren op een reeks foto’s die ze maakte. Hierdoor kregen haar fans een exclusief kijkje achter de schermen en konden ze, zij het op afstand, meegenieten van het betoverende gala.

Pien Hersman en haar betoverende blik zijn altijd leuk om te zien

Wat Pien Hersman onderscheidt is haar betoverende blik die haar fans een beetje uitdaagt en charmeert. Met prachtige bruine lokken en een spontane uitstraling weet Pien met één blik de harten van Nederlandse mannen te veroveren. Het is haar speelse blik die er vaak voor zorgt dat mannen geen genoeg van haar kunnen krijgen. Als ze die weer eens opzet op de foto, dan weet je eigenlijk al dat je geen kant meer op kan. Dan ben je gevangen door de charmes van de mooie schaatsster. Niet dat het erg is, want dat is precies waar je wil zijn.

De foto’s van schaatsster Pien Hersman zijn altijd een feestje

Naast dit soort formele evenementen, waar Pien Hersman zichzelf van haar mooiste kant laar zien in elegante jurken, laat Pien wel veel vaker foto’s van zichzelf zien. En dat zijn altijd foto’s waar Pien een feestje van heeft weten te maken. Haar social media is een bron van plezier voor haar volgers, met dagelijkse updates die variëren van leuke outfits tot sportieve momenten in de sportschool, en uiteraard haar strakke schaatspakje. Pien deelt al deze mooie momenten met haar volgers om ervoor te zorgen dat die nooit zichzelf hoeven te vervelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.