Foto: Pechvogel Britt Dekker vervult ondankbare taak bij VI Vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt zit vandaag precies op het verkeerde moment bij de uitzending van VI VandaagDe normaal zo vrolijke meid moet het over hele zware onderwerpen hebben. 

Arme Britt Dekker. Die besluit om aan te sluiten bij het stormachtige programma VI Vandaag precies op het moment dat de documentaire van BOOS over The Voice of Holland uit komt op YouTube. En dat betekent dat Britt, die normaal extreem vrolijk is, opeens over hele sombere onderwerpen moet praten. Of dat goed gaat valt nog te bezien. Britt staat niet bepaald bekend als de meest slimme dame van Nederland. Maar dat betekent niet dat ze geen slimme mening kan hebben. De blonde schoonheid is misschien niet de slimste vrouw van het land, maar ze is zeker niet op haar mondje gevallen. Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aan haar dan ook zeker een goede tafeldame. Maar liever had Britt daar natuurlijk op een andere dag gezeten. Nu denkt ze alleen maar aan ontsnappen op haar snelle paard.

Lees ook: Foto: té fanatieke Britt Dekker begaat enorme flater tijdens jaarwisseling

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt was bang voor het illustere trio van VI Vandaag

Britt Dekker is al een keer eerder uitgenodigd om aan te sluiten bij de heren van VI. Alleen was ze toen te bang om mee te doen aan het praatprogramma. Britt is diep van binnen ook wel een klein beetje een onzeker meisje en daarom durfde ze niet zo goed naast een Johan Derksen plaats te nemen. Ze was heel erg bang dat ze een verkeerde opmerking zou maken en dat de heren haar dan helemaal en compleet belachelijk zouden maken. Gelukkig valt dat allemaal reuze mee. De mannen van VI zien er misschien op televisie gevaarlijk uit, maar ze doen in principe geen vlieg kwaad. Ze zijn alleen een beetje hard soms in hun uitspraken. Britt ziet dat ook in en daarom gaat ze nu graag op bezoek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker is stiekem de grootste fan van bromsnor Johan Derksen

Johan Derksen doet het blijkbaar erg goed bij de afdeling jongere vrouwen. De oude bromsnor met de iconische lach en de mopperende toon heeft namelijk een speciaal plekje in het hart van Britt Dekker. Zij is namelijk dol op de voetbalanalist. Diep in haar hart was ze al vaker graag naar VI gegaan, maar ze was ook een beetje bang. Wat nou als Johan inderdaad heel gemeen bleek? Dan was haar beeld van hem in één keer verpest. En als je fan van iemand bent, dan wil je dat natuurlijk niet. Nu kan Johan ook gewoon heel lief zijn. Hij is een beetje een oude snoepert af en toe. Dus tegen Britt zal hij zich keurig kunnen gedragen. Britt heeft haar angst inmiddels overwonnen en sluit gezellig aan bij de heren. Het is dan wel een beetje jammer dat op de dag van dit historische moment ze het precies over zo’n naar onderwerp moeten hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.