Foto: Pechvogel Britt Dekker vervult ondankbare taak bij VI Vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt zit vandaag precies op het verkeerde moment bij de uitzending van VI VandaagDe normaal zo vrolijke meid moet het over hele zware onderwerpen hebben. 

Arme Britt Dekker. Die besluit om aan te sluiten bij het stormachtige programma VI Vandaag precies op het moment dat de documentaire van BOOS over The Voice of Holland uit komt op YouTube. En dat betekent dat Britt, die normaal extreem vrolijk is, opeens over hele sombere onderwerpen moet praten. Of dat goed gaat valt nog te bezien. Britt staat niet bepaald bekend als de meest slimme dame van Nederland. Maar dat betekent niet dat ze geen slimme mening kan hebben. De blonde schoonheid is misschien niet de slimste vrouw van het land, maar ze is zeker niet op haar mondje gevallen. Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aan haar dan ook zeker een goede tafeldame. Maar liever had Britt daar natuurlijk op een andere dag gezeten. Nu denkt ze alleen maar aan ontsnappen op haar snelle paard.

Lees ook: Foto: té fanatieke Britt Dekker begaat enorme flater tijdens jaarwisseling

Britt was bang voor het illustere trio van VI Vandaag

Britt Dekker is al een keer eerder uitgenodigd om aan te sluiten bij de heren van VI. Alleen was ze toen te bang om mee te doen aan het praatprogramma. Britt is diep van binnen ook wel een klein beetje een onzeker meisje en daarom durfde ze niet zo goed naast een Johan Derksen plaats te nemen. Ze was heel erg bang dat ze een verkeerde opmerking zou maken en dat de heren haar dan helemaal en compleet belachelijk zouden maken. Gelukkig valt dat allemaal reuze mee. De mannen van VI zien er misschien op televisie gevaarlijk uit, maar ze doen in principe geen vlieg kwaad. Ze zijn alleen een beetje hard soms in hun uitspraken. Britt ziet dat ook in en daarom gaat ze nu graag op bezoek.

Britt Dekker is stiekem de grootste fan van bromsnor Johan Derksen

Johan Derksen doet het blijkbaar erg goed bij de afdeling jongere vrouwen. De oude bromsnor met de iconische lach en de mopperende toon heeft namelijk een speciaal plekje in het hart van Britt Dekker. Zij is namelijk dol op de voetbalanalist. Diep in haar hart was ze al vaker graag naar VI gegaan, maar ze was ook een beetje bang. Wat nou als Johan inderdaad heel gemeen bleek? Dan was haar beeld van hem in één keer verpest. En als je fan van iemand bent, dan wil je dat natuurlijk niet. Nu kan Johan ook gewoon heel lief zijn. Hij is een beetje een oude snoepert af en toe. Dus tegen Britt zal hij zich keurig kunnen gedragen. Britt heeft haar angst inmiddels overwonnen en sluit gezellig aan bij de heren. Het is dan wel een beetje jammer dat op de dag van dit historische moment ze het precies over zo’n naar onderwerp moeten hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.