Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een ‘vies filmpje’ dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

De blonde zangeres stond trots in de nieuwe Linda waar ze haar eigenwaarde terugpakt van de mensen die het, door het verspreiden van dat ‘vieze filmpje’ van Patricia, afgenomen hebben. Een aantal jaar geleden verscheen er een video, voor de mensen die onder een steen hebben gelegen, waarin Patricia Paay er nogal aparte gewoontes op na hield bij het bedrijven van de liefde. Die video lekte uit en werd flink online verspreid. De daders zijn inmiddels berecht en Patricia heeft de zaak achter zich gelaten. Nu in de Linda vertelt ze in wie ze het meest teleurgesteld is: namelijk haar directe omgeving.

Lees ook: Video: Patricia Paay krijgt wijze les in slaapkamer

Patricia noemt eigen omgeving ook boosdoeners

Voor Patricia Paay is het nog steeds een groot mysterie hoe de daders de video van haar telefoon hebben weten te halen. Maar ze ziet het wel als regelrechte diefstal. Ze heeft dan ook weinig goeds te melden over de daders. Al had Patricia wel gedacht dat mensen beter zouden zijn dan dit. Waar de blondine zich ook in vergiste was hoe haar directe omgeving zou reageren. Er zijn veel collega’s en voormalig vrienden die de lelijkste dingen hebben gezegd over Patricia, nadat de video uit kwam. En dat heeft de ogen van de zangeres wel flink geopend. Natuurlijk waren er ook een hoop mensen, zowel bekenden als vreemden, die haar steunden in de moeilijke tijd. En daar is Patricia natuurlijk ongelooflijk dankbaar voor. De mensen die bij haar stonden in de moeilijke tijd, die raakt Patricia niet meer kwijt.

Voorwaardelijke straffen voor de daders

Behalve een flinke schadevergoeding aan het adres van Patricia kwamen de daders weg met een voorwaardelijke straf. Patricia vond dit natuurlijk veel te laag, maar had niet de energie om er echt mee bezig te gaan. Er kwam gelukkig een straf en dat was voor Patricia al genoeg om het hele hoofdstuk te kunnen sluiten. Daardoor kon Patricia Paay zich weer focussen op de mooie dingen in haar leven.
Het gaat gelukkig weer goed met Patricia Paay

Inmiddels heeft de zangeres de hele gebeurtenis gelukkig achter zich gelaten en focust ze zich weer op de mooie dingen in het leven. En dat is goed om te horen. Ze lijkt inmiddels weer vaak genoeg te kunnen lachen en wuift de kritiek die mensen nog mogen hebben lekker van zich af. Wel is Patricia helemaal klaar met het verhaal, dus wil ze er liever geen woord meer over kwijt. En dat is natuurlijk haar goed recht. Ze richt zich nu lekker op haar rust, haar familie en de vrienden die ze nog steeds heeft. En dat levert Patricia zoveel rust op in haar bestaan dat ze zich ook zeker niet meer met de zaak gaat bemoeien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.