Foto: Oververhitte weervrouw Amara Onwuka duikt bosjes in met collega’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amara Onwuka is een van de heetste weervrouwen van de Nederlandse televisie. Maar ook deze hete weervrouw moet wel eens schuilen voor de hitte. En dat doet ze natuurlijk in de bosjes. 

De knappe Amara weet het laatste weernieuws altijd even een paar graden warmer te maken met haar stralende persoonlijkheid. Maar soms wordt het ook haar een beetje te veel en dan moet de hete weervrouw schuilen voor de felle zonnestralen. Dat doet ze dan in de bosjes, want daar kan de zon haar vanwege de schaduw niet bereiken. Met haar collega’s, die net zo oververhit zijn als Amara zelf, duikt de prachtige weervrouw de bosjes in. Het ziet er misschien wat spannend uit, maar voor Amara was het absoluut een pretje. Het was in ieder geval beter dan het weer presenteren vanuit de warme studio. Nu kon Amara tussen het werk door even welverdiend afkoelen.

Lees ook: Foto: Zelfs weervrouw Amara Onwuka duikt onder tijdens noodweer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amara Onwuka (@amaraonwuka)

Weervrouw Amara Onwuka speelt een thuiswedstrijd

Voor Amara was het een keer makkelijk werken. Ze mocht namelijk praktisch vanuit haar eigen achtertuin aan de slag. In de Wageningse bossen gingen Amara en haar crew aan de slag met hun verslag over de aanhoudende hitte van de afgelopen dagen. En dat deden ze natuurlijk heerlijk vanuit de schaduw. Amara woont nog niet zo heel lang in deze omgeving, maar ze heeft het er wel prima naar haar zin. Voor de prachtige verslaggeefster van het weer is er geen beter omgeving om te wonen. Heerlijk tussen de natuur. Amara voelt zich enorm thuis op haar nieuwe plek.

Amara woont in pareltje tussen de bossen

Ze woont misschien nog niet heel lang op haar nieuwe plekje, maar Amara heeft het nu al enorm naar haar zin. Ze zou eigenlijk elke dag wel vanuit haar achtertuin willen opnemen. De crew heeft in ieder geval een uitvalsbasis dichtbij zitten. Want Amara haar huis heeft ruimte voor iedereen. Het is een pareltje tussen de bossen. Niet heel gek dus dat Amara zo blij is met haar nieuwe woning. Het huis ziet er goed uit, dus Amara mag daar terecht heel erg trots op zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amara Onwuka (@amaraonwuka)

Amara erg blij dat collega’s met haar de bosjes in duiken

Op haar Instagram maakt Amara erg duidelijk hoe blij ze is dat haar collega’s van Shownieuws met haar de bosjes in willen duiken. Ze vindt het erg spannend allemaal, maar ook wel stiekem heel leuk. Op locatie werken is altijd fijner dan naar de warme studio moeten afreizen. Nu kan Amara ook snel thuis zijn om heerlijk te ontspannen in haar koele achtertuin. De weervrouw hoopt eigenlijk dat er meer dagen als deze aankomen, waarbij ze zo dicht bij huis haar werk mag doen. dat is toch wel een stuk beter dan haar gebruikelijke routine. Al zullen haar collega’s het wel iets minder fijn vinden, elke dag zo ver reizen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.