Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.

De Oranjezomer zit bij de laatste drie kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring 2023

Er is goed nieuws voor Hélène Hendriks: ze heeft namelijk een dubbele nominatie te pakken voor de Gouden Telvizier-Ring. Als eerste is ze genomineerd voor de Televizier-Ring Presentator, wat natuurlijk al een hele prestatie is, en met haar programma De Oranjezomer maakt Hélène Hendriks ook nog eens kans op de Gouden Televizier-Ring! Dat wordt dus dubbel feest voor Hélène, die eindelijk een beetje waardering lijkt te krijgen voor al haar jaren harde werk. De aantrekkelijke blondine mag straks waarschijnlijk twee prijzen in ontvangst gaan nemen. Voor nu blijft het nog heel even spannend, maar binnenkort dan weten we of Hélène Hendriks met een prijs, of misschien wel twee, naar huis gaat. Vooralsnog zit haar programma De Oranjezomer bij de laatste drie, dus dat maakt veel kans.

Lees ook: Hélène Hendriks hengelt naar Gouden Televizier-Ring met foto in strak jurkje
Hélène Hendriks steekt lekker haar tong uit naar publiek

Toen Hélène Hendriks het nieuws hoorde dat ze niet één, maar twee keer een nominatie te pakken had voor de Gouden Telvizier-Ring, deed ze het enige wat in het moment logisch leek. Ze stak heel eigenwijs haar tong uit naar haar volgers. Die konden daar gelukkig wel om lachen. Het past precies bij het karakter van Hélène. Dit soort grapjes is nou exact waarom mensen haar zo leuk vinden om te zien.

lees ook: Foto: Deze knappe presentatrice wordt nu al het ‘zusje van Hélène Hendriks’ genoemd
Hélène Hendriks helemaal verrast met nominatie

RTL Boulevard besloot om Hélène Hendriks lekker te overvallen en te verrassen met haar nieuwe nominatie en dat werd natuurlijk ontzettend gewaardeerd. De knappe blondine wist even niet wat haar overkwam. Hélène is wel echt heel erg dankbaar voor iedereen die haar programma heeft gekeken en het ook leuk vond. Dat levert haar het meeste op, dat mensen haar programma leuk vinden om te zien. De knappe blondine maakt grote kans om tijdens het gala de prijs in ontvangst te nemen. Nu is er voor Hélène nog één taak over, namelijk het schrijven van haar acceptatie speech.

Knappe Hélène Hendriks gesteund door team Vandaag Inside

De mannen van Vandaag Inside, en iedereen die daar achter de schermen werkt, steunen Hélène Hendriks natuurlijk honderd procent. Ze zijn allemaal toch stiekem wel een beetje trots op de knappe blondine, die bij hun aan tafel begon (en nog steeds vaak aanschuift). Hélène Hendriks is ongelooflijk goed in wat ze doet en het is fijn om te zien dat ze daar eindelijk een keer voor beloond wordt. Als Hélène Hendriks de award weet te winnen, dan klapt waarschijnlijk heel de studio voor haar. En Johan, René en Wilfred waarschijnlijk het hardste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!