Home Nieuws Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in zijn tv dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Als bekende Nederlander is Chantal Janzen in veel verschillende tv programma’s te zien. De blondine verdient een mooi salaris, heeft een prachtig gezin en wordt eigenlijk door heen Nederland aanbeden. Toch deelt ze op haar Instagram account dat ook zij tegen dezelfde probleempjes aanloopt als ieder ander. Terwijl Chantal al helemaal klaar is om naar bed te gaan, lukt het haar niet om haar man Marco Geeratz ook naar boven te krijgen. Die heeft zijn aandacht namelijk heel ergens anders!

Man van Chantal Janzen kijkt liever naar tv dan naar de ‘echte Chantal’

Marco heeft namelijk meer interesse in het programma ‘Beat the Champions’, wat Chantal Janzen toevallig zelf presenteert. In dit programma neemt een quizliefhebber het op tegen vijf experts met een grote dosis kennis. Hoe meer van deze experts de deelnemer kan verslaan, hoe hoger het geldbedrag wordt dat hij kan winnen.

De man van presentatrice Chantal Janzen is in ieder geval fan van het programma. Hij blijft dan ook liever kijken wie er wint dan dat hij naar boven gaat om lekker naast de ‘echte Chantal’ te gaan liggen!

Chantal Janzen

Chantal Janzen lokt haar man richting slaapkamer

Als presentatrice van Beat the Champions weet Chantal natuurlijk alle ins en outs van het programma. Die kan ze dan ook goed gebruiken om haar man alsnog naar boven te lokken. Ongeduldig appt Chantal waar Marco blijft. Hij wil de aflevering toch nog even afkijken. Chantal vraagt natuurlijk welke aflevering, en welke kandidaat. Marco antwoordt netjes. “Die vrouw met die rode bloes? Die wint. Kom maar naar boven”. Slim, Chantal!

Zo laat Chantal Janzen maar zien dat ze met de juiste informatie er nog altijd voor kan zorgen dat ze haar man naar haar laat luisteren. Het is wel duidelijk wie de broek aan heeft in deze relatie.

Meer zien van Chantal Janzen op Instagram?

Wil je meer leuke anekdotes of foto’s van Chantal Janzen zien? Klik dan hier om op haar Instagram pagina te komen.

Mobiele versie afsluiten