Foto: Ondeugende Maan de Steenwinkel trekt strakste pakje ooit aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Maan de Steenwinkel weet precies hoe ze haar volgers wild moet krijgen. Deze keer doet ze dat met het strakste pakje ooit!

Maan de Steenwinkel trekt lange jas helemaal open

De prachtige Maan de Steenwinkel heeft een beetje een reputatie opgebouwd op haar sociale media platformen. Zo plaatst ze namelijk bijna altijd wel foto’s waarin ze ondeugend kijkt of bijna geen kleding draagt. Kijk maar eens naar haar Instagram pagina! Daar is gelukkig helemaal niks mis mee, want wij en haar volgers kunnen er ontzettend van genieten. Een tijdje terug plaatste Maan een paar foto’s op haar Instagram waar al haar volgers wild van werden! Ze kijkt verleidelijk in de camera terwijl ze een ontzettend strak pakje aan heeft getrokken. Over het pakje draagt ze een complimenterende, lange jas. Het pakje is roze met zwart en donkerpaars gestreept en de jas is in dezelfde donkerpaarse kleur als dat op het strakke pakje. Op de laatste foto heeft ze de jas volledig opengetrokken waardoor het lijf van de zangeres perfect tot haar recht komt in het ontzettend strakke pakje. Ook in de reacties is het duidelijk dat Maan er stralend uitziet op de foto’s. Iedereen reageert ontzettend enthousiast en positief. Prachtige foto’s weer, Maan!
Maan de Steenwinkel brengt nieuwe kledinglijn uit

Het gebeurt vaak dat Maan zomaar even een fotootje online zet op haar sociale media, maar wanneer de foto’s er zo ontzettend uitspringen als die van hierboven, weet je dat er meer aan de hand is. Maan plaatst niet zomaar zulke prachtige kiekjes in zulke heerlijke kleding. Nee, ze heeft voor een tweede keer samengewerkt met het kledingmerk Stieglitz en brengt, samen met hen, een nieuwe kledinglijn uit. De kleding is ontzettend kleurrijk en heerlijk disco-achtig. Dit is niet de eerste keer dat dit kledingmerk samenwerkt met één van de vrouwen die hier op deze website te vinden zijn. Schaatsster Suzanne Schulting heeft ook samen met Stieglitz een kledinglijn uitgebracht in net zulke kleurrijke kleuren. Als het aan ons ligt, willen we meer van dit soort samenwerkingen zien!
Maan de Steenwinkel agressief op podium tijdens optreden

Dat de zangeres heel erg in haar muziek op kan gaan, is geen geheim. Het lijkt erop dat ze zelf alle emoties voelt die ze probeert over te brengen met haar muziek en dat is een kenmerk van een goede artiest! Soms kan dit alleen een beetje ver gaan. Zo plaatste Maan recentelijk een filmpje op haar Instagram van één van haar optredens. Op het filmpje zingt ze het liedje Nee is Nee, dat ze samen met Bente heeft geschreven en gezongen. Het filmpje start gelijk al heftig. Maan zit op de grond en maakt een paar ontzettend agressieve bewegingen. Ze slaat niemand en doet de stomp bewegingen naar de grond, maar het ziet eruit alsof ze enorm boos is. Gelukkig is dit allemaal ook puur de emotie van het liedje en is ze niet écht boos. Aan het gejuich van het publiek te horen, vinden zij het geweldig! Ga zo door, Maan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!