Foto: Olcay Gulsen laat haar geweldige lijf zien in dun badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen weet wel hoe ze moet shinen in pikante pakjes. In dit onthullend badpakje weet ze dat ook weer goed voor elkaar te krijgen.

Fashion designer en Instagramster Olcay Gulsen ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. En hoe kan het ook anders? De bloedhete brunette heeft een superscherp oog voor fashion en met haar figuur erbij? Logisch dat ze alle hoofden doet draaien! Niet veel vrouwen kunnen een vuilniszak er nog goed uit doen zien, maar Olcay is er zeker één van. Gelukkig voor ons paradeert Olcay veel liever rond in flinterdunne badpakjes dan grote hobbezakken, en dat levert de lekkerste foto’s op.

Olcay Gulsen verleidt volgers in zéér onthullend zwempakje

Van Instagram-koningin Olcay Gulsen valt te garanderen dat ze op de hoogte is van alle hipste trends. En ja, dan kunnen de onthullende badkleding foto’s natuurlijk niet ontbreken! Met het zonnetje in de lucht en de luchtige stofjes in je kledingkast trekken alle dames de lekkerste pakjes aan. En kers op de taart: alle intieme kijkjes worden gedeeld op Instagram! Olcay kan daar natuurlijk ook niet mee achterblijven en deelde deze vurige plaatjes met haar razend enthousiaste volgers. Werkelijk, wij dachten dat het niet veel heter kon worden, en toen dit! In het Turkse zonnetje ligt Olcay heerlijk te bakken en trekt daarbij de spannendste outfit aan. Grote zonnebril daarbij verplicht, want dit pareltje verblind je!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Prachtige influencer Olcay Gulsen poseert spannend voor camera

In een piepklein zwempakje ligt Olcay te genieten in het zonnetje. Voor vele dames is een egaal kleurtje één van de hoofdzaken van de zomer, en zo ook voor Olcay. Er kan namelijk bijna geen andere reden zijn om zo’n klein pakje aan te trekken! De piepkleine bandjes weten de outfit nog nét omhoog te houden, maar Olcay houdt er voor de zekerheid toch maar een handje bij. Je wil natuurlijk niet te veel inkijk geven. De bloedhete influencer pronkt met haar strakke figuur en poseert verleidelijk voor de camera. Haar zwoele glimlach en spontane houding maken het plaatje compleet. De knappe brunette lijkt ook dondersgoed te beseffen wat ze met haar arme voglers doet. Zo deelde ze nog een shot achter de schermen van een spectaculaire fotoshoot. Met bengelende benen lijkt Olcay regelrecht uit een modellenblad gelopen te zijn. Wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Volgers Olcay Gulsen verdeeld over bloedhete zomerfoto’s

Als influencer moet Olcay Gulsen er helaas ook aan geloven: iedereen heeft een mening. En ja, als je je brood verdient met je spectaculaire figuur rond paraderen is het logisch dat mensen ook een mening ontwikkelen over jouw lichaam. Zo zijn de reacties op Olcay’s recentste set foto’s ook flink verdeeld. Fans lijken namelijk flink alle kanten op te gaan.  Sommigen zijn razend enthousiast over de brunettes figuur en smeken om sportgeheimen en dieettips. Maar de andere extreem hoef je ook niet lang voor te zoeken. Olcay wordt namelijk meerdere keren mager genoemd! “k word er zo moe van… niet te mager worden hoor..”, verzucht één reactie. Anderen sluiten hier snel bij aan: “nu niet meer afvallen hoor. Eerlijk vond ik je mooier toen je nog iets voller was, no hate hoor”. Gelukkig voor Olcay is er ook genoeg liefde voor haar lijf, onder andere bij Mannenzaken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?