Foto: OG3NE-zusjes maken enorme indruk met spannende topjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De populaire zusjes van OG3NE hebben weer een mooie prijs in de wacht gesleept en vieren dat met een paar uitdagende outfits!

Dubbel goed nieuws voor knappe zusjes van OG3NE

De zusjes van OG3NE hebben weer wat te vieren. Lisa, Amy en Shelley zijn namelijk de Nederlandse winnaars van het programma ‘Tulpen uit Antwerpen’ geworden. Ze staan met zijn drietjes op de foto met hun prijs. Hoe ze die prijs in de wacht hebben gesleept? met een nieuw nummer natuurlijk. En dat nummer kan je nu ook luisteren. Hun nieuwe hit ‘Koning Liefde’ klinkt echt geweldig. De zusjes hadden tijdens het programma allemaal een spannend topje aangetrokken. Het is dus meer dan logisch dat de kijker in België smulde van de 3 Nederlandse zusjes!

Lees ook: Foto: Lisa van OG3NE draagt knellend topje tijdens optreden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Knappe zusjes van OG3NE stralen op foto’s

Zoals je kan zien zijn de knappe zusjes van meidengroep OG3NE extreem gelukkig met hun behaalde winst. Natuurlijk is het altijd fijn als je harde werk beloond wordt. Maar wat ook beloond werd met vele complimentjes, waren de outfits van de drie knappe dames. De zusjes weten op zichzelf al heel veel van hun volgers te betoveren, maar een foto met alle drie de zusjes in een strak topje is ontzettend goed. De meiden hebben flink hun best gedaan op hun outfit. Ze moesten natuurlijk ook wel, want het publiek in België moest geïmponeerd worden. De meiden hebben een goede indruk achtergelaten. Misschien maar eens tijd om een aantal optredens over de grens te plannen dan maar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

De strakke pakjes van de meiden van OG3NE

Als de dames ergens goed in zijn, behalve zingen natuurlijk, dan is het wel het uitkiezen van de meest spannende en strakke pakjes om hun optredens in te doen. De dames willen graag iedereen die de tijd neemt om naar hun optreden te kijken ook wel een beetje vermaken. Daarom trekken ze van die verleidelijke outfits aan. Dan heb je niet alleen een avond plezier van de goede muziek, maar kijk je ook nog eens je ogen uit vanwege de aantrekkelijke pakjes die de zusjes dragen. Dat maakt een optreden van Lisa, Amy en Shelley nog eens extra leuk om te bezoeken.

Zusjes OG3NE nemen graag prijs in ontvangst

De zusjes zijn er dus met de winst vandoor gegaan uit België en dat vinden ze zelf ook heel erg tof. De zusjes vinden het sowieso leuk om bij de Zuiderburen op te treden. Het publiek zit toch net even wat anders in elkaar. De overwinning is voor Lisa, Amy en Shelley toch maar weer de bevestiging dat hun muziek, ook hun nieuwe nummers, goed in smaak vallen. De meiden laten zien dat ze niet alleen maar leuk eruit zien op een podium, maar ook wel echt heel erg goed kunnen zingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OG3NE (@og3ne)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...