Foto: Nyck de Vries start eerder dan gedacht in Formule 1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nyck de Vries zou volgend seizoen pas in de Formule 1 racen. Nu gaat hij al eerder racen dan verwacht.

De Nederlander heeft pas een contract getekend bij het Formule 1 team Alpha Tauri. Terwijl dit pas voor volgend seizoen zou zijn gaat hij toch al eerder racen in de koningsklasse. Zou er een addertje onder het gras zitten bij zijn nieuwe contract?

Nyck de Vries stap al heel snel in één Formule 1 bolide

De Nederlander had niet verwacht dat hij zo snel al in een Formule 1 bolide ging rijden. Toch gaat de Nederlander volgend weekend al het circuit op. Dit doet hij niet voor zijn team van volgend jaar, maar voor het team van Mercedes. Hij mag tijdens de eerste vrije training van de grand prix in Mexico het circuit op. Dit seizoen is Nyck de Vries namelijk nog steeds reserverijder voor het team van Mercedes. Formule 1 teams moeten om de zoveel tijd een andere coureur laten rijden tijdens de eerste vrije training. Dit is verplicht vanuit de FIA voor het jongerenprogramma. Zo krijgen jongere coureurs de kans om te laten zien wat ze kunnen. Doordat Nyck de Vries nog reserverijder is van Mercedes mag Mercedes ook Nyck de Vries laten rijden. Dat is dus precies wat Mercedes nu doet. Het aankomend Formule 1 weekend zien we Nyck de Vries dus op de baan verschijnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nyck De Vries (@nyckdevries)

Nyck de Vries is enorm blij met deze kans

Nyck de Vries zit al jarenlang bij het team van Mercedes. Hij is ook enorm blij dat hij nog de kans krijgt om voor de laatste keer voor het team van Mercedes te racen. Hij racete  eerst voor het Formule E team van Mercedes. Nyck de Vries hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken dat hij iets fout gaat doen. De Nederlander heeft zijn contract voor volgend jaar al ondertekend dus niks kan hem meer stoppen. Al rijdt hij de hele auto van Mercedes in de muur dan zit Nyck de Vries nog steeds in de Alpha Tauri volgend jaar. Er is dus een hele last van zijn schouders afgevallen. Wie weet wat de Nederlander nu kan laten zien zonder deze last op zijn schouders.

Nyck de Vries heeft bijna alle Formule 1-teams al gehad

Vele Formule 1 fans vinden het geweldig om Nyck de Vries volgend jaar te zien racen. Dit seizoen heeft de Nederlander al in genoeg Formule 1 wagens gereden. Zo heeft hij voor Aston Martin, Williams en Mercedes gereden. De fans grappen dan ook over het feit dat de Nederlander al in meer teams heeft gereden dan een gemiddelde Formule 1 coureur. Max Verstappen heeft bijvoorbeeld maar bij twee teams gereden. Nyck de Vries kan volgend jaar zelfs een vierde team erbij schrijven, namelijk Alpha Tauri. Als het allemaal goed gaat blijft Nyck de Vries volgend jaar ook alleen maar in de Alpha Tauri rijden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nyck De Vries (@nyckdevries)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.