Foto: Noor de Groot poseert in kleinste jurkjes ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noor de Groot staat ook wel bekend als Queen of jetlags. Nu deelt ze foto’s in een wel heel klein jurkje. 

Vele vrouwen zijn te verlegen om veel van zichzelf te laten zien. Hier heeft Noor de Groot alles behalve last van. Ze plaatst juist foto’s waar veel van haarzelf te zien valt. Nu heeft ze ook weer toegeslagen. Met dit heerlijk klein jurkje is het genieten geblazen.

Noor de Groot geeft verleidelijk inkijkje

Vaak wanneer je kleding koopt pas je het en als je het niet past leg je het terug. Noor de Groot doet hier niet aan en heeft besloten dit jurkje aan te houden. Dit zorgt ervoor dat ze in het kleinste jurkje ooit poseert. Ze hoeft maar een heel klein beetje te bukken en haar achterste komt al tevoorschijn. Dit jurkje heeft de influencer speciaal voor een kerst fotoshoot aangetrokken. Met een heerlijk groen jurkje is het typisch een kerst kleurtje. Vaak hebben elfen in een winkelcentrum ook zo’n lekker groen kleurtje aan. Bij Noor de Groot staat de kleur alleen een stukken beter. Wat ziet de prachtige blondine er toch verleidelijk uit in het kleine jurkje. Nog even bukken en ze maakt de dag van vele weer helemaal goed.

Is Noor de Groot vrouw van het jaar?

Noor de Groot is uitgenodigd voor het gala vrouw van het jaar. In een prachtig wit jurkje ziet ze er schitterend uit. Er zitten aan de bovenkant veel gaten waardoor er veel te zien valt. Haar bovenkant is open en bloot. De voorgevel van de knappe blondine komt goed naar voren. Haar volgers kunnen genieten van een prachtig beeld. Met haar been iets omhoog kan je onder het jurkje kijken van Noor. Jammer genoeg is ze geen vrouw van het jaar geworden, maar het kiekje wordt er niet minder mooi van.

Zo gaat Noor de Groot op stap in het buitenland

Het maakt de prachtige influencer niet uit waar ze is. Wanneer ze op stap gaat doet ze haar uitstekende best om er prachtig uit te zien. Met deze prachtige foto laat ze haar outfitje van de avond zien. In een verleidelijk outfitje poseert ze in de lift. Ze heeft haar topje vol tegen de voorgevel gedrukt zodat haar troeven dicht tegen elkaar aan komen. Hierdoor komen haar joekels heel goed uit de verf. Door het dichtdrukken van haar joekels creëert ze een lekkere inkijk. De mannen in Stockholm, waar Noor de Groot op stap gaat, kijken hun ogen uit.

Noor de Groot met ouderwets outfitje op stap

Noor de Groot duikt weer jaren terug in de tijd. De prachtige blondine heeft haar oma’s kledingkast opengetrokken en een outfitje uitgekozen. Met dit outfitje geniet ze heerlijk van een kopje koffie op het terras. Het heeft wel iets speciaals zo’n ouderwets pakje. Het maakt Noor ook zeker niet minder mooi!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.