Foto: Nochtli Alvarez voelt zich geweldig in open badjas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Nochtli Peralta Alvarez deelt een nietsverhullende foto met haar volgers op haar sociale media. Ze heeft zich in tijden al niet zo goed gevoeld, zegt ze!

Nochtli Alvarez inspireert volgers met peptalk

Op haar sociale media laat Nochli Peralta Alvarez weten dat ze zich in weken nog nooit zo goed heeft gevoeld in haar eigen . Dat viert ze met een paar prachtige foto’s van zichzelf in enkel en alleen een badjas. Ze laat weten dat ze weer ‘on track’ is met haar voedingsschema en dat ze zelfs weer elke dag bezig is met mini workouts. Ze inspireert haar volgers met een boodschap: Heb je ooit moeite met het terugvinden van routines, zorg dan dat je klein begint!
Nochtli Alvarez deelt haar herstel van een flinke operatie

Een tijdje geleden lag Nochtli op de operatie tafel in het ziekenhuis. De jonge fitness influencer had een hernia en moest hieraan geopereerd worden. Deze ingreep is niet de makkelijkste en het herstelproces kan erg lang duren. Nochtli hoefde er geen twee keer over na te denken om het verhaal te delen met haar trouwe volgers op haar sociale media. Ze wil niet alleen de mooie kanten van het leven van een influencer laten zien, maar schijnt ook een licht op de mindere dingen, zoals dus het herstellen van een flinke operatie. Het is voor de voormalige politieagente niet makkelijk geweest, maar beetje bij beetje gaat het steeds beter met haar. Ze blijft eerlijk en deelt haar herstel met haar volgers.
Wat eet Nochtli Alvarez in een week?

Het fitness model deelt op haar Instagram wel vaker wat ze eet. Een dieet is natuurlijk ook van belang wanneer je zo fanatiek bezig bent met sporten. Onlangs deelde Nochtli een aantal foto’s met haar volgers waarin ze een paar dingen laat zien die ze die week gegeten had. Je verwacht misschien dat het alleen maar hele gezonde dingen zijn, maar dat valt heus nog wel mee. Ze laat in het bijschrift ook weten dat de afwisseling belangrijk is. “Ik vind het heerlijk om vers eten te mixen met zoetigheid. Is het de meest voedende keuze? Niet altijd, maar we moeten genieten van het leven toch?”, schrijft ze.
Nochtli Alvare heeft geen zin in koken en houdt het simpel

Als fitness model en influencer zijn mensen in alles van je leven geïnteresseerd. Zo ook in wat je eet en hoe je dat dan maakt. Nochtli speelt in op iets heel herkenbaars en iets waar iedereen wel eens last van heeft: honger hebben, maar geen zin hebben om te koken. Wij kennen het ook allemaal. In een video die ze laatst deelde met haar volgers, geeft ze een hele handige tip: egg tortilla wraps. Oftewel, je bakt een eitje in de pan, legt er een wrap overheen, doet er wat ketchup op, et voilá! Genieten maar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!