Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Onze presentatrice is in Rome op reis voor haar werk. Natuurlijk voor de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma. Ze is veel bezig met interviews, maar gelukkig heeft ze ook nog genoeg vrije tijd om een sessie te doen in de sportschool. Maar zoals we kunnen zien in de foto, lijkt het wel helemaal verlaten te zijn.

Noa Vahle traint in een verlaten sportschool

De presentatrice Noa Vahle is in Rome voor de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma. Heerlijk reisje, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden! Ze is niet alleen bezig met interviews, maar pakt ook nog een sessie mee in de ogenschijnlijk, verlaten sportschool van haar hotel.

Noa Vahle

De charismatische kunsten van Noa Vahle

In het schijnwerperlicht van de Nederlandse mediawereld schittert Noa Vahle als een intrigerende persoonlijkheid. Als de sprankelende dochter van de geliefde presentatrice en actrice Linda de Mol, heeft Noa haar eigen pad bewandeld binnen de entertainmentindustrie. Haar passie voor sport is haar drijvende kracht, en daarom vind je haar vaak op de voetbalvelden van Nederland en soms zelfs in het buitenland, waar ze de sportverslaggeving met mooie interviews en verslagen vertoont. Zelfs in internationale settings laat ze een goede indruk achter met haar vlotte Engelse interviews.

Noa Vahle en Tim de Wild gaan samenwonen

Sinds mei 2022 zijn Noa en Tim de Wild samen in een relatie, waardoor het voor alle andere mannen pech lijkt te zijn… De twee tortelduifjes lijken een relatie te hebben die bestemd is voor de lange termijn. Tim en Noa zijn namelijk van plan om te gaan samenwonen! Het koppel neemt hierbij een serieuze stap in hun relatie, en fans hopen dat het ook goed blijft gaan wanneer ze eenmaal samenwonen. Noa en Tim genieten van elkaars gezelschap en delen veel interesses. Vanuit hun gedeelde passie voor televisie en media hebben ze veel gemeen en kunnen ze elkaar inspireren. Het feit dat Noa en Tim samen willen gaan wonen, toont aan hoe serieus ze hun relatie nemen. Ze zijn beiden bereid om de volgende stap te zetten en hun leven samen op te bouwen.

Noa Vahle straalt in strakke zwarte jurk

Noa Vahle en haar moeder, Linda de Mol

Als nakomeling van de legendarische Linda de Mol lijkt het bijna alsof Noa Vahle voorbestemd is voor een leven vol televisie en glamour! Noa heeft niet alleen de charismatische genen van haar beroemde moeder geërfd, maar ook haar prachtige uitstraling. Met haar werk als verslaggeefster en presentatrice heeft Noa echt haar eigen stempel weten te drukken. Elke keer weet ze de ene na de andere prestatie naar binnen te slepen. Zodra ze iemand interviewt of op tv verschijnt, is het duidelijk te zien dat het pure talent van Noa Vahle dan schittert! Dat is zeker iets waar haar moeder, Linda de Mol enorm trots op mag zijn. Met een dochter als Noa kan je als moeder natuurlijk ontzettend trots zijn. Noa is misschien nog jong, maar heeft wel al ontzettend veel bereikt.

Meer zien van Noa Vahle doe je natuurlijk op Instagram

Wil je nou nog meer zien van deze knappe blonde presentatrice? Dan moet je even naar haar Instagram account gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.